Aanrechtbladen

Aanrechtbladen van beton en natuursteen op maat. De aanrechtbladen hebben een strak en modern ontwerp, hebben een glad en strak oppervlak en zijn te verkrijgen in diverse materialen en afmetingen.

Geef uw wensen door via de contactpagina en wij nemen binnen 48 uur contact met u op voor het eventueel maken van een afspraak.

Sorteren op:

Beton in de keuken

Beton is een ontzettend veelzijdig materiaal. Vanwege de enorme belastbaarheid en duurzaamheid van beton wordt het vaak buiten gebruikt voor wegen, in tuinen en als afbakening. Beton kan alle weersomstandigheden en temperatuurwisselingen moeiteloos weerstaan. Daarnaast is beton ook eenvoudig te vormen voor zowel kleine objecten als grote oppervlakken. Voor gebruik buiten het huis is beton vaak de eerste keuze, niet iedereen staat er bij stil dat beton ook gebruikt kan worden binnenshuis. In de keuken bijvoorbeeld als aanrechtblad.

Aanrechtbladen voor de keuken

Je kunt niet zomaar van elk materiaal een aanrechtblad maken. RVS staal wordt veel gebruikt in horeca keukens omdat het goed schoon te houden is. Maar het heeft niet echt een aantrekkelijke uitstraling. Materialen als beton en diverse soorten natuursteen zijn ook mogelijk als aanrechtblad, maar poreuze materialen zijn vaak niet geschikt om te gebruiken voor deze toepassing. Natte plekken, frisdrank, sap en zelfs schoonmaakmiddelen kunnen de oppervlakte van aanrechtbladen dusdanig aantasten dat er kleurverschil gaat optreden. Veel materialen worden dof na veelvuldig gebruik, maar beton en natuursteen niet. Andere materialen zoals natuurlijk hout en geperst hout zijn vaak niet langdurig bestand tegen vocht en krassen.

Beton in de keuken

Een aanrechtblad van beton biedt voordelen vanwege de slijtvaste bovenlaag die ook na langdurig gebruik deze uitstraling behoudt. Het betreft een beton oppervlak conform klasse A, de hoogst mogelijke kwaliteit dus. Beton is ook perfect op vorm te maken omdat het wordt gegoten waarmee nauwkeurig maatwerk mogelijk wordt. Een aanrechtblad van beton past in ieder type inrichting omdat het mogelijk is deze aanrechtbladen in diverse kleuren te leveren.

Koud grijs

Deze koele kleur heeft weinig toegevoegde zwarte kleurstof waardoor het licht van kleur is met een koele uitstraling. Dit aanrechtblad past uitstekend in een modern interieur.

Warm grijs

Hoewel deze kleur lichter is dan Koud grijs heeft het een warmere uitstraling met de kleur van natuurlijk beton. Deze kleur sluit goed aan bij zowel een moderne als een klassieke inrichting.

Antraciet grijs

Dit aanrechtblad is een stuk donkerder van kleur door toevoeging van een grotere hoeveelheid zwarte kleurstof. Het geeft een luxueus uiterlijk aan het aanrecht, het materiaal is kleurvast omdat de kleurstof direct in het beton is verwerkt.

Elke keuken is maatwerk

Een aanrechtblad van beton heeft een gladde afwerking met een luxueuze uitstraling die in elk soort keuken past. Omdat beton wordt gegoten is het eenvoudig om een aanrechtblad op maat te maken. De neutrale kleurstelling zorgt dat alle tinten passen bij elk interieur. Het is van belang dat elk aanrechtblad perfect aansluit bij uw keuken, daarom is het niet mogelijk een standaard prijs te geven. Voordat u een aanrechtblad van beton bestelt verzoeken wij u eerst contact op te nemen. Vervolgens bepalen we de juiste maat en de voorkeur voor de kleurstelling en kunnen zo een offerte op maat maken.

Een aanrechtblad van beton is een goede investering in uw keuken. Het materiaal is zeer duurzaam en geeft karakter aan elk interieur. De diverse kleurstellingen passen bij iedere persoonlijke voorkeur en elk blad wordt perfect voor u op maat gemaakt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Natuursteen in de keuken

Bij ons vindt u ook de mooiste natuurstenen keukenbladen. Een grote varieteit aan natuursteen soorten is mogelijk, waaronder Basalt, Belgisch hardsteen, Composiet en Graniet. Wij leveren aanrechtbladen van natuursteen op maat en kunnen deze geheel aanpassen aan uw persoonlijke smaak