49,46 (incl. btw)

 40,87 (excl. btw)

100 dagen retourgarantie

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

Thuiswinkel Waarborg

Aanbevolen door 95% van klanten

Levermoment persoonlijk afgestemd

Productinformatie

Koffer BBQ 38x27.5cm Mat Groen. RVS kolen barbecue in kofferstijl, handig voor op de camping. Gebruik buitenshuis, balkon of in tuin. En wat te zeggen voor mee op reis? Schoon en droog wegzetten.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op:

Specificaties

  • Breedte37,5 CM
  • Diepte38 cm
  • Gewicht3.2 kg
  • KleurGroen
  • Hoogte27,5
  • MateriaalRoestvrij staal
  • ToepassingGrillen met directe of indirecte hitte
  • inhoudRook- en kolencompartiment
  • inhoudRekje welke gebruikt kan worden als houtskool/briket starter

Gerelateerde producten

Buitenkeuken Montana 4 branders

Buitenkeuken Montana 4 branders

barbecues-korven-haarden

Buitenkeuken Montana 4 branders De buitenkeuken Montana is werkelijk van alle gemakken voorzien. De buiten keuken bestaat uit een 4 brander gas barbecue met een extra zijbrander, een spoelbak met kraan en een extra werkblad. Tevens beschikt de buitenkeuken over veel opbergruimte en een aantal handige opbergrekjes. De gas barbecue staat op 8 wielen, waarvan 4 zwenkwielen met blokkering. Hierdoor is hij niet alleen gemakkelijk te verplaatsen, maar ook uitermate stabiel. De gasbarbecue heeft 4 branders die elk een temperatuur regelaar hebben, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld. De ontsteking wordt verzorgd door een veilige piëzo-ontsteking. In het deksel van de gasbarbeque is een thermometer ingebouwd, zodat je de temperatuur in de gaten kunt houden en regelen. Dankzij zijn grote grilloppervlak van 66 x 46 centimeter is de gas BBQ uitermate geschikt om met een grote groep te gebruiken. Na het barbecueën is de gasBBQ gemakkelijk schoon te maken, dankzij de uitneembare vetopvang lade. Let op: Deze barbecue is alleen geschikt voor gebruik in Nederland, Engeland en Italië. Voor gebruik in België heeft u een speciale koppeling nodig. Deze koppeling is niet bij ons te koop. Kleur: zwart. Materiaal: RVS en gepoedercoat staal. Aantal branders: 4. Aantal zijbranders: 1. Afmetingen: 204 x 59 x 112 cm.. Afmeting grillvlak: 66 x 46 cm.. Vermogen branders: 4 x 12000 BTU/14 KW.. Vermogen zijbrander: 11000 BTU/3.2 KW. Soort ontsteking: elektrisch. Vetopvang lade: ja. Ingebouwde thermometer: ja. Onderkast: ja. Geschikt voor: butaan, propaan of LPG. Excl. gasslang en gasdrukregelaar..

 513,75
Meer informatie

Gasbarbecue Texas 6 branders (zwart)

barbecues-korven-haarden

Gasbarbecue Texas 6 branders (zwart) Deze gas barbecue is niet alleen goed in het grillen, maar hij is ook een lust voor het oog. De barbecue is gemaakt van gepoedercoat staal en heeft daardoor een lange levensduur. Hij staat op vier wielen, waarvan 2 zwenkwielen met blokkering. Hierdoor is hij niet alleen gemakkelijk te verplaatsen, maar ook uitermate stabiel. De gas barbeque heeft 6 branders die elk een temperatuur regelaar hebben, waardoor ze onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingesteld. De ontsteking wordt verzorgd door een veilige piëzo-ontsteking. Tevens beschikt de gas BBQ over een handige zijbrander om bijvoorbeeld een pannetje op warm te houden. Door de ruime werkbladen aan de zijkanten is er voldoende ruimte om vlees en groenten neer te zetten en op te bereiden. In het deksel van de gasbarbeque is een thermometer ingebouwd, zodat je de temperatuur in de gaten kunt houden en regelen. Dankzij zijn grote grilloppervlak van 76 x 40 centimeter is de gasbarbecue uitermate geschikt om met een grote groep te gebruiken. Na het barbecueën is de gasBBQ gemakkelijk schoon te maken, dankzij de uitneembare vetopvang lade. Let op: Deze barbecue is alleen geschikt voor gebruik in Nederland, Engeland en Italië. Voor gebruik in België heeft u een speciale koppeling nodig. Deze koppeling is niet bij ons te koop. Kleur: zwart. Materiaal: gepoedercoat staal. Aantal branders: 6. Aantal zijbranders: 1. Afmetingen: 146 x 53 x 105.5 cm.. Afmeting grillvlak: 76 x 40 x 85.5 cm.. Vermogen branders: 6 x 8600 BTU/15,1 Kw.. Vermogen zijbrander: 11000 BTU/3.2 KW. Soort ontsteking: elektrisch. Vetopvang lade: ja. Ingebouwde thermometer: ja. Onderkast: ja. Geschikt voor: butaan, propaan of LPG. Excl. gasslang en gasdrukregelaar Materiaal:..

 537,39
Meer informatie