Laatste beoordelingen

Deze beoordelingen worden automatisch geladen uit het onafhankelijke beoordelingsysteem Kiyoh©. Onderstaand zijn de 9 meest recente beoordelingen.

Klant:: saey marie-anne kapsalon ivan &ivanka , 2650 edegem
Datum: 09-07-2018
Prijs:
10
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
10
Communicatie:
10
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
10
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
10
Kennis & Vakmanschap:
10
10
+ Super service, nergens iets op aan te merken. Ben heel tevreden.
geen
Klant:: Leo , Maasland
Datum: 19-07-2018
Prijs:
9
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
nvt
Communicatie:
2
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
3
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
3
Kennis & Vakmanschap:
7
4
+ 1e levering raamdorpels is vlot en netjes verzorgd, helaas helft van de order maar uitgevoerd.
communicatie met dit bedrijf slecht. Neem nooit de telefoon op en zegt je antwoord te geven, maar tot nu toe nooit. Beantwoord mails na diverse keren aandringen. order was op 8-6-2017. Mail beantwoord op 20-6-2018.Daarna niets meer vernomen ook na telefonisch contact te hebben gezocht. Deel van de order a ruim E 220,-- niets meer vernomen. Wil graag nog een raamdorpel extra bestellen, maar ik denk dat ik er vanaf zie omdat ik twijfel of de rest ook nog geleverd zal worden en ik wil niet verder de boot in gaan. Negatief advies tenzij men aantoont dat men toch betrouwbaar is.
Klant:: Richard , Veenendaal
Datum: 03-07-2018
Prijs:
7
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
8
Communicatie:
9
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
nvt
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
nvt
Kennis & Vakmanschap:
nvt
9
+ geen
geen
Klant:: Theo , Made
Datum: 03-07-2018
Prijs:
8
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
8
Communicatie:
9
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
8
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
9
Kennis & Vakmanschap:
8
8
+ Goede prijs prestatie verhouding.
geen
Klant:: van der Poel Montage BV , Ossendrecht
Datum: 03-07-2018
Prijs:
8
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
9
Communicatie:
8
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
10
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
8
Kennis & Vakmanschap:
10
8
+ Nette communicatie en bij telefonisch of mailcontact goede ondersteuning
geen
Klant:: Marie-José , Geleen
Datum: 02-07-2018
Prijs:
nvt
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
8
Communicatie:
8
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
8
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
nvt
Kennis & Vakmanschap:
nvt
8
+ Prima!
geen
Klant:: P. , Breda
Datum: 16-07-2018
Prijs:
nvt
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
nvt
Communicatie:
1
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
4
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
1
Kennis & Vakmanschap:
nvt
3
+ de producten of delen die je wel ontvangt zijn netjes
Tijdig en volledig leveren, was bij ons niet het geval; eerst 'vergeten' levering in te plannen ivm niet voorradig zijn impregneer, daarna incomplete levering, vervolgens weinig communicatie en is men het 2e deel (pallet) kwijt. Vervolgens wordt 4 weken later ergens anders in mijn woonplaats de 2e pallet gevonden, waarna enkele onderdelen nog steeds ontbreken.. Daarna wederom communicatie-stilte..
Klant:: Thijs & Lillianne , Den Haag
Datum: 29-06-2018
Prijs:
10
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
8
Communicatie:
6
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
6
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
nvt
Kennis & Vakmanschap:
6
6
+ Breed scala aan producten, goede prijs, overzichtelijke website wat dus ook veel duidelijk geeft! kortom top website Levering netjes op pallets, producten zagen eruit als op de website.
De levering. Producten stonden opeens in de straat op een hoek. Wij (de klant) wisten van niks. Nog een eens dat het die dag gelevered zou worden. Ik kom er (via mijn account) om 16uur achter dat het geleverd is. Daarin kunnen jullie wel wat verbeteren qua communicatie tussen jullie/chauffeur en de klant. en als tip wil ik jullie meegegeven, dat als ik mijn beklaag doe via de klantenservice dat het jullie zou sieren om in ieder geval te reageren voordat je in mijn account zet. Afgeleverd - niet tevreden (geen beoordelingsvraag). :)
Klant:: KInderboerderij , Baarn
Datum: 30-05-2018
Prijs:
nvt
Personeel:
nvt
Kwaliteit:
nvt
Communicatie:
nvt
Snelheid/Levertijd:
nvt
Betrouwbaarheid:
nvt
Afspraken nakomen:
nvt
Nazorg & Garantie:
nvt
Kennis & Vakmanschap:
nvt
6
+ Beste Sierbetononline, ik zou graag teruggebeld willen worden over bestelling 3485.
Helaas nemen jullie de klantenservice telefoon niet op?
Bekijk ook eerdere beoordelingen