Producten met extra snelle levering

  • Banner bouwvak levertijden

Betalen

Sierbeton Online heeft diverse betaalmogelijkheden, welke hieronder beschreven zijn. Daarnaast gebruikt SierbetonOnline het SSL certificaat, en daarmee een extra beveiligde verbinding voor betalingen. U kunt bij ons betalen met:

iDeal

De standaard in Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank (o.a. Rabobank, ABN Amro, ING (Postbank) en SNSbank). U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voordeel hiervan is dat uw bestelling direct verwerkt wordt.

PayPal

Bij deze betaalmethode kunt u direct en veilig financiële transacties via het internet uitvoeren. Betalen via PayPal doet u middels een PayPal account. Een PayPal account koppelt u aan uw creditcard of betaalrekening, waarna u overal ter wereld via het PayPal account kunt betalen voor online bestellingen. Een PayPal account maakt u aan via www.paypal.com.
Voordeel hiervan is dat uw bestelling direct verwerkt wordt.

Bancontact / Mister Cash (Belgie)

De standaard in Belgie. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via uw eigen bank in Belgie. Deze betaalmethode wordt door alle grote banken in Belgie (Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank) ondersteunt.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voordeel hiervan is dat uw bestelling direct verwerkt wordt.

AfterPay

AfterPay voert voor Sierbeton Online het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om je bestelling te betalen. Je kunt bij Sierbeton Online betalen met een digitale acceptgiro van AfterPay tot een bedrag van € 250, indien je nog nooit met AfterPay betaald hebt, en tot € 1000, wanneer je al eens eerder betaald hebt met AfterPay. 
Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. 
Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard

Je kunt er ook voor kiezen om met de creditcard Visa of Mastercard te betalen. Je creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Sierbeton Online veilig. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards.

Vooruitbetaling

Bij vooruitbetaling maakt u het bedrag over naar IBAN/rekeningnummer NL41RABO0158870379 t.n.v. Sierbeton Online onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van uw bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 5 werkdagen voordat een vooruitbetaling verwerkt is.

Rembours / Betalen bij bezorgen

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. Dit is mogelijk voor bestellingen in Nederland en België. U dient het bedrag contant en gepast te voldoen aan de chauffeur. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. Indien u ervoor kiest om uw bestelling af te halen, dient u te kiezen voor een van de overige betaalmogelijkheden.

Vouchers en korting

Op het moment dat u een voucher heeft ontvangen, kunt u deze voucher gebruiken bij het bestellen van u producten voor extra korting. Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje (in het bestelproces bij waardebonnen bij stap "Overzicht"). De voucher is overdraagbaar aan anderen.

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen? Neem gerust contact met ons op.