Betonlook tafels

Bij Sierbeton Online kun je terecht voor betonlook tafels (Beton Cire),  betonnen tafels  en  Concreo tafels . Het verschil tussen een betonlook en Concreo tafel of een betonnen tafel is dat een betonlook en Concreo tafel vele malen lichter is en dus makkelijk te verplaatsen is. Een betonlook tafel is net als een betonnen tafel geschikt voor binnen en buiten, de Concreo tafel alleen voor binnen. Onze betonlook tafels worden gemaakt van Beton Cire. Bij een betonlook tafel is de basis...

Helaas bevat deze pagina geen resultaten / producten (meer).

Bij Sierbeton Online kun je terecht voor betonlook tafels (Beton Cire), betonnen tafels en Concreo tafels. Het verschil tussen een betonlook en Concreo tafel of een betonnen tafel is dat een betonlook en Concreo tafel vele malen lichter is en dus makkelijk te verplaatsen is. Een betonlook tafel is net als een betonnen tafel geschikt voor binnen en buiten, de Concreo tafel alleen voor binnen.

Onze betonlook tafels worden gemaakt van Beton Cire. Bij een betonlook tafel is de basis (constructie) van hout en dat wordt met een laagje beton/cement (Beton Cire) afgewerkt. De betonlook geeft de tafel het grove stoere uiterlijk wat perfect past bij de industriele stalen en houten tafelonderstellen. Omdat het betonlook tafelblad gemaakt is van Beton Cire is de tafel nog tilbaar en eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. De betonlaag is in hoge mate bestand tegen krassen en stoten. Ook is het betonlook tafelblad behandeld met een vuilwerende coating en hierdoor zijn ze beschermd tegen gemorste vloeistoffen en eenvoudig schoon te maken. 

De betonlook tafels zijn geschikt voor binnen en buiten.