Betonbielzen zijn een ideaal multifunctioneel product dat over het algemeen wordt gebruikt bij het maken van duurzame plantenbakken. Echter is er nog veel meer mogelijk met betonbielzen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van het wonderproduct ‘betonbielzen’.

Het creëren van een trap

Een andere leuke mogelijkheid, iets wat steeds meer voorkomt, is het creëren van een trap met betonbielzen. Door het slim te stapelen van de betonbielzen kan er in korte tijd een mooie en onderhoudsvriendelijke trap worden gemaakt. Doordat de betonbielzen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit zijn deze zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat.

Betonbielzen als trap of bank

Afbakenen van paden

Het is mogelijk om paden eenvoudig af te bakenen door middel van het plaatsen van betonbielzen. Wanneer de betonbielzen in de lengte naast de randen van het pad worden geplaatst, dan wordt er op een mooie manier een pad gerecreëerd. Indien je ervoor wil kiezen om een grindpad te leggen, dan is het kiezen van betonbielzen aan de zijkant van het pad een ideale optie. Als je ervoor kiest om de paden af te bakenen met betonbielzen dan kan het grind niet / nauwelijks langs de paden komen te liggen.

Betonbielzen in tuin als afbakening pad

Ruime keuze in betonbielzen

Betonbielzen kopen doe je natuurlijk bij sierbetononline.nl. Naast diverse maten heeft Sierbetononline.nl ook een ruim aanbod in verschillende kleuren. Een kleine opsomming van de kleuren van de verschillende betonbielzen zijn: antraciet, bruin, grijs en zwart. Met deze verschillende kleuren en maten weet je in ieder geval zeker dat deze betonbielzen voortreffelijk passen in elke tuin. Wanneer je betonbielzen online zo veilig mogelijk wilt bestellen, dan ben je bij Sierbetononline.nl aan het juiste adres. Naast goedkope betonbielzen, die gemaakt zijn van hoogste kwaliteit, bieden wij al jaren een excellente service. Hierdoor hebben wij een hoge klanttevredenheid onder onze klanten.