Heb je nog ergens een (mid)dagje vrij en ben je in een creatieve bui? Wil je een metamorfose voor die oude eettafel of ga je het deze keer grootser aanpakken en ga je eindelijk de badkamer onder handen nemen? Kijk dan eens naar het product beton ciré badkamer.

Waarom beton ciré?

Beton ciré heeft alle eigenschappen die je van een product mag verwachten. Het is krasvast, waterdicht, op heel veel verschillende ondergronden te verwerken en het ziet er gewoonweg prachtig uit. Je kunt er de figuurlijke plank niet mee mis slaan, want beton ciré is ook heel makkelijk in het onderhoud en de prijzen van beton ciré vallen mee. En daar houden we van. Maar eerst zullen we eens kijken waarvoor het allemaal te gebruiken is.

Toepassingen beton ciré

Je zult verbaasd zijn over de ondergronden waarop je beton ciré allemaal kunt toepassen. Denk niet alleen aan de toepassing op beton, zoals beton ciré voor vloeren, maar bijvoorbeeld ook op MDF of metaal kun je beton ciré gebruiken. Naast de diverse ondergronden waarop je het kunt gebruiken zijn ook de kleuren waarin het verkrijgbaar is eindeloos. Gaat het om grote elementen, dan koop je waarschijnlijk liever de wit- en grijstinten en die zijn er wel meer dan tien. Ga je voor een splash of colour en wil je er echt iets uit laten springen, koop dan de kleur lemon chiffon of golden rod.

Eerste project? Doe een oefensessie

Als het de eerste keer is dat je beton ciré gebruikt is het aan te bevelen om een proefsessie te doen. Ga je de eettafel van je overgrootmoeder een nieuwe uitstraling geven, begin dan met een klein tafeltje en leer hoe je de behandeling het beste kunt uitvoeren. Net als bij alle projecten kan er iets mis gaan en het zou jammer zijn als dat net bij dat object gebeurt waar voor jou zoveel emotionele waarde aan zit. Maar oefening baart kunst, dus geniet van je generale repetitie.

Beton ciré