Home Meets Nature, een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor groen dat zich richt op de klant die kiest voor kwaliteit en hoogwaardige producten. De planten zijn afkomstig uit kwekerijen in het grootste glastuinbouwgebied ter wereld, het Westland. En dat in ons eigen Nederland. Gegarandeerd vers en ‘groen’.

Plant kopen... Maak het af met een bloempot

Naast die (kamer) plant bieden zij ook bloempotten aan in een breed assortiment in materiaal, kleur en afmetingen. Denk aan diverse materialen zoals kunststof, handgemaakt keramiek, rattan, hout en metaal. Maar ook bloempotten en boombakken met drainage systemen. Ook wordt er een ruim assortiment accessoires zoals kransen en handgemaakte zuilen aangeboden. Zo maak je van die groene aankoop een ware eye-catcher.

The Big ‘Green’ five van Home Meets Nature - en waarom wij graag onze leverancier aan u voorstellen:

  • Altijd vers van de kweker.
  • Gunstige prijzen.
  • Altijd de beste kwaliteit producten.
  • Service, geen vraag is ons teveel.
  • Altijd een ruim assortiment (kamer)planten en bloempotten.

Investeer in groen

Word bewust van je omgeving, waarschijnlijk is er weinig tot geen groen om je heen. Omring je met bloemen en planten. Niet alleen voor de sfeer, het gevoel van buiten en de trends, maar met name ook voor de vele voordelen die een plant biedt. Zo produceert elke (kamer)plant extra zuurstof, zorgt deze voor een betere luchtvochtigheid en zijn er ook planten die de lucht zuiveren. Deze planten nemen via de hun bladeren vervuilde stoffen uit de lucht op, wat ervoor zorgt dat deze geurtjes afbreken. Zo zou elke ruimte voorzien moeten zijn van groen met al de voordelen die deze met zich mee brengen. Denk aan je werkplek waar die laptop overuren maakt, op kantoor, je slaapkamer en de badkamer. Groen is gezond, stress verminderend, prestatie verbeterend en zorgt voor het absorberen van geluid. Kortom het investeren waard. 

Groene vingers

Planten zijn er in talloze vormen, maten, kleuren en texturen. Voor binnen een luxe, grote of kleine kamerplant. Voor in de tuin een breed aanbod tuin- en terrasplanten. Van bloeiend tot niet bloeiend, kuipplanten of klimplanten en borderplanten die zorgen voor kleur in een tuin en de beleving van de seizoenen. Denk ook eens aan een prachtig bloeiende appelboom, die je niet alleen weelderige bloemen schenkt maar je ook voorziet van die granny smith. En duurzame hydroplanten. Gemakkelijke en bovenal gebruiksvriendelijke oplossing voor meer groen in wooninterieurs en tuinen, zowel thuis als in de kantoortuin. Een plant met een lange levensduur en positieve invloed op de omgeving. Ook wel hydrocultuur genoemd. 

Waarom uw interieur- of kantoorbeplanting uitbesteden? Aan de hand van een eenvoudig meegeleverde gebruikershandleiding kunt u prima zelfstandig uw hydroplanten planten en onderhouden! Goedkoop, simpel en gemakkelijk! Bij iedere plant komt zo’n handleiding. Net een bijsluiter. Ook kunt u de natuur een groen handje helpen door plantenvoeding toe te voegen of de bloempot te voorzien van hydrokorrels of steentjes voor drainage. Nu alleen nog kiezen.

Service van de Plantendokter

U kunt beroep doen op de Plantendokter over uw kamerplanten en tuinplanten. Deze service bieden wij aan wanneer u hulp nodig heeft bij het verzorgen of een rescue plan nodig heeft om uw plant te redden. Er staan specialisten voor u klaar en trachten zoveel mogelijk van uw vragen te beantwoorden waar wij graag voor u contact mee opnemen om het probleem te verhelpen.

Transport

Dat groen per transport is ook over nagedacht. Al deze kamer, tuin en hydroplanten worden bezorgd door een gespecialiseerde vervoerder waardoor de plant in topconditie bij u terecht komt.

Trends

In deze huidige tijd creëren we een groter bewustzijn van het milieu, dit heeft alles te maken met klimaatverandering. We zijn steeds bewuster gaan leven en zien dit in onze omgeving steeds meer terug. Dit resulteert in duurzaamheid, een alsmaar groeiende trend. Ook in het interieur is duurzaamheid een trend en daarbinnen passen planten. De groene esthetiek.

Dark Nature

Deze trend is de spiegeling van de maatschappij de kamt met ecologische en demografische uitdagingen. Wij mensen hebben meer behoefte aan leefbaarheid, denk aan een groenere stad en minder verkeer. Een breed scale aan groen- en steenkleuren en gefermenteerde aubergine, een kleurpalet met contrast en lef, ongetemd, rauw en uitdagend.

home_nature_dark_groentinten_steenkleuren_potten_planten_rauw_lef_uitdagend

Shop de look:

Harvesting Elements

Een sobere levensstijl waarbij eenvoud en een opgeruimd interieur zorgt voor rust. Het ritme van herhaling geeft rust in het interieur. Duurzaamheid komt naar voren in gerecyclede, materialen waarin de natuurlijke uitstraling zorgt voor een puur en in zijn eenvoud uniek product zijn booming. Vaak met de essentie dat er een boodschap of een verhaal achter zit. Deze materialen zijn niet egaal en hebben oneffenheden. Visueel vormt dit twee werelden met deze harmonie en in de planten waarin een druk organisch patroon op het blad te zien is. Denk aan kleuren als blauw en zwart waarin vlekken, marmer en terrazzo effecten die voren komen, zowel in planten als de bijkomende accessoires. 

trend_dark_nature_planten_harmonie_organisch_groen_zwart_blauw

Shop de look:

Soft landing

Bloemen en planten spelen een rol in een zachte omgeving van harmonieuze pasteltinten, comfortable vormen en cosy en zelfs harde materialen worden aaibaar. Folkloristische details, een etnische touch en historische oorsprong. Zachte planten? Denk aan bladplanten met harig blad, fijn blad, of pluimbloemen versterken deze zachte sfeer en maakt het interieur comfortabel zacht. De gebruikte snijbloemen hebben zachte, volle bloemvormen of juist hele fijne bloemen, klein in een pluim die een wolkig effect geven, zoals bijvoorbeeld de Cortaderia, beter bekend als pampasgras. De kleuren van de planten zijn zacht. Ook harde materialen zoals glas en kunststof  in de potterie hebben door hun glans en transparantie een zachte uitstraling en zachte dessins die het gevoel geven van stof doordat deze zijn doorgestikt, schilderachtige pastels en imitaties van veren.

blad_zacht_harig_aaibaar_bold_pluim_soft_trend_planten_potten_bloem

Shop de look: