Bouwen

Wie denkt aan het bouwen of renoveren van een woning, denkt aan alle vanzelfsprekende zaken: meubilair, schilderwerken, eventuele timmerwerken, een aanbouw. Gaat u verbouwen?

Lees ook de blog: 30 handige bouw en interieur tips

Bloktreden en traptreden
Bloktreden en traptreden worden gebruikt voor het maken van een trapopgang bestaande uit losse traptreden, die op elkaar gestapeld worden. Dit wordt veel toegepast bij voordeuren en tuinen. U kunt de betonnen trap- en bloktreden in onze shop direct op de gewenste lengte bestellen als u doorklikt op één van onderstaande producten. De prijs wordt direct berekend en getoond, waarna u het product direct op maat kunt bestellen. 
Bekijk alle Bloktreden en traptreden
Kantplanken
Wij leveren uw kantplank van beton met en zonder sponning. Een kantplank worden gebruikt voor de aansluiting tussen kozijn en metselwerk of fundering. U kunt de betonnen kantplank direct op de gewenste lengte bestellen als u doorklikt op één van onderstaande producten. De prijs wordt direct berekend en getoond. Het gebruik van een kantplank kan veel tijd besparen tijdens de constructie van een bouwwerk. Een kantplank kan namelijk meerdere lage metselwerk voorkomen. Kantplanken van beton zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Omdat betonnen kantplanken in elke gewenste maat te verkrijgen zijn kun je meteen aan de slag. Mocht u vragen hebben over uw gewenste kantplank of de toepassing daarvan, dan kunt u altijd mailen of bellen met onze  klantenservice , wij zitten voor u klaar. 
Bekijk alle Kantplanken
Keerwanden
Hall biedt u een breed assortiment keerwanden   en hoekstukken met een hoogte van 500 mm tot en met 3000 mm. Het toepassingsgebied van betonnen keerwanden is zeer divers. Keerwanden worden bijvoorbeeld toegepast om een afscheiding, een plantenbak of veranda te maken. Bent u op zoek naar betonnen keerwanden of hoekstukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U bestelt ze eenvoudig in onze webwinkel in verschillende maten en kleuren.
Bekijk alle Keerwanden
L-elementen
L-elementen zijn heel veelzijdige betonnen elementen waarmee je een tuin meer karakter en vorm kunt geven. Deze L-elementen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten zodat er voor elke tuin de juiste oplossing te vinden is. Zoals de naam al doet vermoeden zijn L-elementen in de vorm van de letter “L” gegoten, ze staan rechtop en hebben een vaste breedte van 50 cm, uitgezonderd van de l-elementen. De lengte en hoogte kan variëren waarmee de mogelijkheden enorm uitgebreid zijn. Ook vangen L-elementen een groot hoogteverschil op.
Bekijk alle L-elementen
Lateien
U kunt hier lateien van beton in diverse maten bestellen, waarbij u de lengte direct in onze webshop op kunt geven waarna de prijs wordt berekend en u het product direct voor de getoonde prijs kunt bestellen.  Lateien worden toegepast als dragende constructie boven raam- en deursparingen in combinatie met het bovenliggende metselwerk. Een Latei is dragende constructie met als doel de belasting op een wanddoorbreking op te vangen en over te brengen naar het gedeelte van de wand naast de wanddoorbreking. 
Bekijk alle Lateien
Muurafdekkers
U kunt hier muurafdekkers van beton en natuursteen in diverse maten bestellen. Muurafdekkers worden gebruikt voor het afdekken van o.a. borstweringen, kopgevels en tuinmuren. U kunt de muurafdekkers direct op de gewenste  lengte  bestellen als u doorklikt op éen van onderstaande producten. Ook kunt u opties als verstek ingeven, en uiteraard de gewenste kleuren. De prijs wordt op basis van uw input direct berekend en getoond, waarna u de muurafdekker precies in de gewenste configuratie kunt bestellen. Gemakkelijk, toch?
Bekijk alle Muurafdekkers
Paalmutsen en penantafdekkers
Onderstaand vindt u een overzicht met de typen paalmutsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de vierzijdig aflopende paalmuts, betonnen vlakke paalmuts of voor een natuurstenen paalmuts. Paalmutsen kennen vele namen. Ze worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Onze paalmutsen zijn te verkrijgen van beton in de kleuren  grijs  en  antraciet , maar ook van  natuursteen. Snel en gemakkelijk online bestellen bij HALL. 
Bekijk alle Paalmutsen en...