Huis & Interieur

Hier vind je al onze producten en categorieën voor het bouwen, aankleden en inrichten van je huis. Zo kun je bij ons betonpoeren bestellen voor het maken van een fundering, betonnen lateien om gewicht te dragen, spekbanden als sierelementen in uw muur en vind u bij ons L-elementen en U-elementen in diverse maten en formaten. Gaat het om de inrichting van uw huis dan kunt u bij ons betonnen traptreden en bloktreden bestellen, maar ook diverse soorten tegels van o.a. beton en steen. Beton is in het interieur tegenwoordig ook niet meer weg te denken, dus leveren wij ook meubels als poefs, krukjes en banken van beton. 

Beton ciré
Binnen Beton ciré is natuurlijk een breed scala aan kleuren te kiezen, minstens zo belangrijk. U kunt een keus maken uit 27 verschillende kleuren en 5 Glaze metalliek kleuren, waaronder parelmoer, brons, goud, koper en zwart. Hiermee creëert u een luxueus effect. Alle kleuren zijn verkrijgbaar voor toepassing voor wanden, vloeren en meubels. Vindt u het lastig om de kleur te bepalen? In elk product - als u hieronder doorklikt - ziet u de diverse beschikbare kleuren die u kunt bestellen. Twijfelt u toch? Dan kunt u een kleurstaal aanvragen via onze  klantenservice . 
Bekijk alle Beton ciré
Vloeren
Bent u van plan een nieuwe vloer te kopen of dient u een nieuwe vloer aan te leggen omdat u aanpassingen aanbrengt in uw interieur of gewoon omdat deze aan vervanging toe is? Dan heeft u veel mogelijkheden en opties en wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is een juiste keus te maken vanwege de impact die een vloer heeft op de look van uw interieur maar ook de gebruiksvriendelijkheid, waaronder o.a onderhoud en de gebruikers frequentie . Als u zich oriënteert op de aanschaf van een nieuwe vloer voor uw woning, neem hier dan de tijd voor.
Bekijk alle Vloeren
Kachels, haarden en rookkanalen
U vindt bij ons een ruim assortiment aan kachels, haarden en rookkanalen voor een knusse en gezellige avond in uw huis, waarbij de uurtjes wegtikken. Lekker op de bank met het vuur van uw haard of kachel. Onmisbaar hierin is natuurlijk brandhout dat op zichzelf ook een plek verdient in uw huis of tuin. Denk bijvoorbeeld aan een trendy brandhout rek. Bij ons vindt u alle ingrediënten voor sfeer in uw huis.  
Bekijk alle Kachels, haarden en...

Tot slot is het belangrijk te vermelden dat u al onze producten indien gewenst op maat kunt bestellen. Uw voorkeuren en opties kunt u aangeven bij de producten zelf, waarbij de prijs direct wordt berekend. Staat uw wens of optie er niet bij, neem gerust contact op, wij kunnen bijna altijd leveren wat onze klanten ons vragen.