Huis & Interieur

Hier vind je al onze producten en categorieën voor het bouwen, aankleden en inrichten van je huis. Zo kun je bij ons betonpoeren bestellen voor het maken van een fundering, betonnen lateien om gewicht te dragen, spekbanden als sierelementen in uw muur en vind u bij ons L-elementen en U-elementen in diverse maten en formaten. Gaat het om de inrichting van uw huis dan kunt u bij ons betonnen traptreden en bloktreden bestellen, maar ook diverse soorten tegels van o.a. beton en steen. Beton is in het interieur tegenwoordig ook niet meer weg te denken, dus leveren wij ook meubels als poefs, krukjes en banken van beton. 

Beton ciré
Binnen Beton ciré is natuurlijk een breed scala aan kleuren te kiezen, minstens zo belangrijk. U kunt een keus maken uit 27 verschillende kleuren en 5 Glaze metalliek kleuren, waaronder parelmoer, brons, goud, koper en zwart. Hiermee creëert u een luxueus effect. Alle kleuren zijn verkrijgbaar voor toepassing voor wanden, vloeren en meubels. Vindt u het lastig om de kleur te bepalen? In elk product - als u hieronder doorklikt - ziet u de diverse beschikbare kleuren die u kunt bestellen. Twijfelt u toch? Dan kunt u een kleurstaal aanvragen via onze  klantenservice . 
Bekijk alle Beton ciré
Meubels & meubilair
Meubilair is een essentieel onderdeel van elke woning, in welke stijl dan ook. Het is dan ook belangrijk om te zoeken naar de meubelstukken die goed bij de uitstraling van de woning passen en daar kan een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden zeker bij helpen. Wat kunt u nu verwachten van het gamma aan meubelstukken bij Sierbetononline.nl? Een duidelijk overzicht op het aanbod is hier zeker en vast van belang als u het beste uit uw interieur wilt halen.
Bekijk alle Meubels & meubilair
Verlichting en lampen
Verlichting is essentieel voor de sfeer van uw huis en uw tuin. Denkt u zich eens in hoe het huis en de tuin eruit zouden zien zonder verlichting. Het is belangrijk om de juiste sfeer en het juiste gevoel te geven in uw huis en tuin. Bij ons kunt u voor het hele huis en de buitenomgeving verlichting bestellen. Alvorens het aanschaffen van nieuwe verlichting is het verstanding om na te gaan waar de verlichting voor dient. Stel de juiste functie van de lichtbron per ruimte vast alvorens u verlichting koopt. De juiste verlichting speelt een belangrijke rol in zowel het interieur als in de tuin.
Bekijk alle Verlichting en lampen
Vloeren
Bent u van plan een nieuwe vloer te kopen of dient u een nieuwe vloer aan te leggen omdat u aanpassingen aanbrengt in uw interieur of gewoon omdat deze aan vervanging toe is? Dan heeft u veel mogelijkheden en opties en wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is een juiste keus te maken vanwege de impact die een vloer heeft op de look van uw interieur maar ook de gebruiksvriendelijkheid, waaronder o.a onderhoud en de gebruikers frequentie . Als u zich oriënteert op de aanschaf van een nieuwe vloer voor uw woning, neem hier dan de tijd voor.
Bekijk alle Vloeren
Kachels en haarden
U vindt bij ons een ruim assortiment aan kachels en haarden voor een knusse en gezellige avond in uw huis, waarbij de uurtjes wegtikken. Lekker op de bank met het vuur van uw haard of kachel. Onmisbaar hierin is natuurlijk brandhout dat op zichzelf ook een plek verdient in uw huis of tuin. Denk bijvoorbeeld aan een trendy brandhout rek. Bij ons vindt u alle ingrediënten voor sfeer in uw huis.  
Bekijk alle Kachels en haarden

Tot slot is het belangrijk te vermelden dat u al onze producten indien gewenst op maat kunt bestellen. Uw voorkeuren en opties kunt u aangeven bij de producten zelf, waarbij de prijs direct wordt berekend. Staat uw wens of optie er niet bij, neem gerust contact op, wij kunnen bijna altijd leveren wat onze klanten ons vragen.