Bouw & Infra

Hier zijn alle materialen te vinden die nodig zijn om hoogteverschillen aan te brengen, erven te verharden, bestrating aan te leggen en om andere infrastructurele bouwwerken tot een goed eind te brengen. Sierbetononline is gespecialiseerd in het leveren van grondstoffen voor (infrastructurele) bouwwerken van beton of hardsteen. Voorbeelden van deze betonnen bouwwerken zijn vijvers, bloemenperken, omheiningen, trappen of bestrating.

Afwerking en onderhoud
Afwerking en onderhoud zijn zeer essentieel voor het behoud van huis en tuin. Een juiste afwerking kan overigens een heleboel tijd schelen aan onderhoud. Hier vindt u allerlei producten zoals montagemortels, impregneer, stabilisatiecement en nog veel meer. 
Bekijk alle Afwerking en onderhoud
Betonblokken en betonbanden
Betonbanden  en andere beschermelementen van beton - zoals  schrikblokken , en  halve sierbollen  - kunnen als decoratie maar ook als  functioneel element  gebruikt worden. Wij leveren ook jumboblokken, welke ook als beschermelementen gebruikt kunnen worden. Deze kunt u  hier  vinden.
Bekijk alle Betonblokken en...
Sierpalen
Wij hebben een breed assortiment sierpalen en leveren deze als springpaal of achthoekpaal in diverse kleuren. 
Bekijk alle Sierpalen
Bouwen
Wie denkt aan het bouwen of renoveren van een woning, denkt aan alle vanzelfsprekende zaken: meubilair, schilderwerken, eventuele timmerwerken, een aanbouw. Gaat u verbouwen? Lees ook de blog: 30 handige bouw en interieur tips
Bekijk alle Bouwen

In de categorie infra & bouw vindt u betonmaterialen zoals betonbanden, betonplaten, betonklinkers en sierpalen. Bekijk hieronder het volledige assortiment infra & bouw. Wanneer u op een categorie klikt, krijgt u direct meer informatie over de producten.

U kunt bij ons producten direct online op maat bestellen, snel en gemakkelijk dus. Kortom, bent u op zoek naar een leverancier van beton van hoogwaardige kwaliteit met zeer lage prijzen? En bent u op zoek naar een specialist op het gebied van bouwmaterialen die u ook kan adviseren? Onze specialisten helpen u graag verder.