Knikkertegels

Buitenspelen is ontzettend belangrijk voor kinderen. Knikkertegels zijn een eenvoudige oplossing om dit te stimuleren. Zo is een knikkertegel in uw tuin, op de camping of op het schoolplein zo gelegd, maar kan het voor uren speelplezier zorgen. U hoeft namelijk alleen maar een normale tegel te vervangen door een knikkertegel. Bij HALL vindt u knikkertegels in verschillende kleuren. Zo is er voor iedereen wel een passende knikkertegel te vinden.

Sorteren op:

Betonnen knikkertegels

Knikkeren is een spelletje dat al van oudsher gespeeld wordt. Toch vinden kinderen knikkeren nog steeds leuk. Knikkertegels zijn voor kinderen erg gemakkelijk, aangezien ze dan zelf geen kuiltje hoeven te maken waar de knikkers in terecht moeten komen. Bovendien is een knikkertegel van beton slijtvast, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een knikkertegel van plastic. Zo gaat een betonnen knikkertegel niet rotten of kromtrekken door natte weersomstandigheden of hitte. Wanneer u eenmaal een knikkertegel hebt gelegd, zult u hier nog jarenlang plezier van hebben. Verder is beton een natuurlijk materiaal en milieuvriendelijk, waardoor het uw tuin niet zal aantasten.

Verschillende kleuren

Een voordeel van beton is dat het een mooie robuuste uitstraling heeft. Zo zal een betonnen knikkertegel er niet uitzien als een stuk speelgoed in uw tuin, maar gewoon als onderdeel van het terras. Knikkertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kunt u kiezen voor grijs, voor een neutrale uitstraling die opgaat in de rest van de tuin. U kunt ook gaan voor een gekleurde knikkertegel, zoals rood of geel, waardoor deze goed opvalt en zorgt voor een vrolijk zicht.

Knikkertegels kopen

Wilt u ook niet dat uw kinderen de hele tijd spelletjes spelen op hun computer of tablet? Dan is een knikkertegel kopen de oplossing. Een knikkertegel zorgt namelijk niet voor een drastische verandering aan uw tuin of speelplaats en is heel eenvoudig te plaatsen. Toch kan zo’n kleine verandering zorgen voor ontzettend veel buitenspeelplezier of het nou in uw eigen tuin is of op de speelplaats van school. Onze knikkertegels worden altijd snel bij u thuisbezorgd, waardoor u er al snel van kunt genieten. Heeft u nog vragen over onze knikkertegels? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.