Veel van onze klanten kiezen ervoor om maatwerk te bestellen omdat ze speciale wensen hebben of binnen hun project, bijv. een verbouwing, dit simpelweg nodig hebben. Omdat deze vraag zo groot was hebben we de mogelijkheid gecreëerd om direct online in onze shop producten op maat te bestellen. U hoeft niet te wachten op een offerte en kunt u product direct online configureren en bestellen, met alle voordelen en alle betaalmethoden - ook achteraf betalen - die we hierbij bieden.

De volgende type producten kunt u in onze webshop met de genoemde bovenstaande opties bestellen. Door op de link te klikken gaat u direct naar de betreffende categorie waar u producten op maat kunt bestellen:

U kunt bij het configureren van producten kiezen uit diverse opties, waaronder de volgende:

  • Lengte: U geeft de lengte in en het systeem berekend automatisch de prijs op basis van die lengte, waarna u het product direct kunt bestellen.
  • Kleur: Ook bij onze maatwerkproducten kunt u uiteraard een kleur kiezen, vaak bieden wij bij de maatwerkproducten de keuze uit wit, grijs, antraciet of zwart. Dit selecteert u ook weer direct in het product. 
  • Randdikte: Bij veel producten kunt u de randdikte aangeven, de prijs wordt weer direct aangepast op basis van uw invoer en u kunt het product direct online bestellen. 
  • Verstek: U kunt ervoor kiezen om wel of geen verstek toe te passen. Wij zorgen dat dit toegepast wordt op het product. Uiteraard kunt u het product ook direct weer bestellen na het kiezen van deze optie.
  • Eindstuk: U kunt aangeven of het item een eindstuk moet zijn, zodat u bijv. u muurafdekker aan het einde op de juiste manier kunt gebruiken.
  • Waterhol: U kunt ervoor kiezen om een waterhol toe te passen voor de afwatering. Wij zorgen dat dit toegepast wordt op het product. Uiteraard kunt u het product ook direct weer bestellen na het kiezen van deze optie.

Indien u toch niet het gewenste product kunt configureren óf u heeft hulp nodig, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.  

Maatwerk beton steen bestellen
Een voorbeeld van een maatwerk product welke je direct online kunt bestellen, in dit geval door het invoeren van
de gewenste lengte, kleur en verstek. De prijs wordt aangepast en het product is daarna direct online bestelbaar.