Veel van onze klanten kiezen ervoor om maatwerk te bestellen, omdat ze speciale wensen hebben of voor de toepassing in hun project dit simpelweg nodig hebben. Omdat die vraag zo groot is, hebben we de mogelijkheid gecreëerd om direct in onze shop producten op maat te bestellen. Bezoekers en klanten kunnen daarbij kiezen uit de volgende opties:

  • Lengte: U geeft de lengte in en het systeem berekend automatisch de prijs op basis van die lengte, waarna u het product direct kunt bestellen.
  • Verstek: U kunt ervoor kiezen om wel of geen verstek toe te passen. Wij zorgen dat dit toegepast wordt op het product. Uiteraard kunt u het product ook direct weer bestellen na het kiezen van deze optie.
  • Eindstuk: U kunt aangeven of het item een eindstuk moet zijn, zodat u bijv. u muurafdekker aan het einde op de juiste manier kunt gebruiken.
  • Kleur: Ook bij onze maatwerkproducten kunt u uiteraard een kleur kiezen, vaak bieden wij bij de maatwerkproducten de keuze uit wit, grijs, antraciet of zwart. Dit selecteert u ook weer direct in het product. 
  • Waterhol: U kunt ervoor kiezen om een waterhol toe te passen voor de afwatering. Wij zorgen dat dit toegepast wordt op het product. Uiteraard kunt u het product ook direct weer bestellen na het kiezen van deze optie.
  • Randdikte: Bij veel producten kunt u de randdikte aangeven, de prijs wordt weer direct aangepast op basis van uw invoer en u kunt het product direct online bestellen. 

De volgende type producten kunt u in onze webshop met de genoemde bovenstaande opties bestellen. Door op de link te klikken gaat u direct naar de categorie:

Indien u toch niet het gewenste product kunt configureren óf u heeft hulp nodig, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.