Penantafdekker beton vierzijdig aflopend

Sorteren op:

Hier vindt u vierzijdig aflopende betonnen paalmutsen. Paalmutsen kennen vele namen. Ze worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Onze paalmutsen van beton zijn te verkrijgen in de kleuren grijs en antraciet.

Betonnen penantafdekkers worden in diverse toepassingen gebruikt, bijvoorbeeld als zuilafdekkers en paalafdekkers en bij het afdekken van een kolom, penant of schoorsteen. De paalmutsen zijn online te bestellen en worden snel thuisbezorgd. Ook maatwerk is mogelijk aangezien we de producten zelf maken, hierdoor zijn onze prijzen ook zeer concurrerend omdat u koopt bij de bron. Alle paalmutsen en penantafdekkers zijn van zeer hoge kwaliteit. Hieronder kunt u de gewenste type paalmuts kiezen.
Naast vierzijdig aflopende paalmusten hebben we ook een betonnen vlakke paalmuts of een natuursteen paalmuts. Ook kunt u een hele pallet bestellen voor extra voordeel. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd mailen of bellen met onze klantenservice, wij staan voor u klaar.