Plantenstandaarden

Bestel hier uw plantenstandaarden of plantentafel. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan standaarden in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Gun uw planten een mooie standaard.

Helaas bevat deze pagina geen resultaten / producten (meer).

Wat is een plantenstandaard?

De naam zegt het al. Een plantenstandaard is een standaard om een plant of meerdere planten op te zetten. Vaak zijn planten op zich al een sieraad. Met een mooie pot komen ze nog beter uit de verf. En als u ze vervolgens op een standaard plaatst, voegt u een extra dimensie aan uw woonkamer, balkon of terras toe. U zet hiermee uw planten letterlijk en figuurlijk op een voetstuk, op een troon. En daardoor komen ze nog beter tot hun recht in de (buiten-)ruimte dan wanneer ze op de grond of in de vensterbank worden geplaatst. Deze standaarden zijn dan ook zonder meer geschikt voor elke ruimte.

Plantenstandaarden hoeven echt niet alleen binnen toe te worden gepast. Ze komen ook heel goed tot hun recht op uw terras of in de tuin. Het worden zo heuse eyecatchers. Neem bijvoorbeeld onze plantenstandaard van massief sheesam hout. Deze set van 3 stuks in verschillende maten, is van palissander hout. Doordat ze handgemaakt zijn, is elke standaard uniek en heeft prachtige houtnerven. Ze zijn zowel voor uw interieur als exterieur geschikt. Met een mooie vaas met bloemen of kunstwerk erop is het zonder meer een plaatje.

Doordat veel standaarden 3 of zelfs 4 verdiepingen hebben, kunnen deze ook prima als kastje worden gebruikt voor bijvoorbeeld boeken of snuisterijen. Ze zijn al een sieraad op zich en hoeven dus niet perse achter planten te worden verborgen. Er zijn uitvoeringen met planken van mozaïek, gecombineerd met smeedwerk. Het smeedwerk zorgt voor een ruimtelijk en kunstzinnig effect. Heeft u liever een natuurlijk materiaal? Dan kiest u voor een houten of bamboe plantenrek.

Wilt u een standaard met 3 verdiepingen extra goed uit de verf laten komen? Plaats er dan eens allemaal dezelfde soorten planten op. Uiteraard allemaal in dezelfde kleur potten. Daardoor zal een mooie, groene muur ontstaan en dat schept rust.

Heeft u maar een heel klein hoekje tot uw beschikking? Dan is het plantenrek romy een uitkomst. Dit elegante, zwarte, smeedijzeren rekje kunt u overal kwijt, zelfs op het toilet! Decoreer naar hartelust met planten of andere zaken. Gebruik het als wc-rolhouder en leg er gastenhanddoekjes op.

Welke ruimtes zijn allemaal geschikt voor plantenstandaarden?

De badkamer

De badkamer is een zeer geschikte plek om een standaard te plaatsen. In een vochtige ruimte, mits er voldoende daglichttoetreding is, doen planten het goed. Heeft u een standaard met drie verdiepingen? Behalve die mooie plant kunt u er handdoeken op leggen of stal er uw favoriete verzorgingsproducten op uit.

De hal

Ook in een hal kunt u een standaard plaatsen. Zet er een mooie vaas met verse bloemen op, of uw lievelings kunstwerk. Dat is een mooie binnenkomer. Een standaard met drie verdiepingen kunt u ook gebruiken om uw sjaals, mutsen en handschoenen op te leggen. Of wat dacht u van uw schoenen? U bent verzekerd van een origineel schoenenrek. Let wel op de belasting en zet bovenin lichtere zaken als beneden. Uw standaard staat helemaal safe als u die aan de muur verankert met schroeven.

De woonkamer

Elke woonkamer leent zich voor de plaatsing van een standaard. U heeft vast wel een hoekje of een wand over. Behalve uw planten kunt u een standaard ook gebruiken om uw fotolijstjes met uw dierbare kiekjes erop uit te stallen. U heeft vast nog andere bijzondere vondsten zoals mooie stenen of schelpen. Die verdienen ook prominente plek. ’s Avonds is uw woonkamer sfeervol als alle waxinelichthouders branden, die u op uw standaard heeft uitgestald.

De keuken

Wie van koken houdt, heeft graag verse kruiden tot zijn beschikking. Die kunt u volop op een standaard kwijt. Hang er een streng knoflook aan of gedroogde pepers. Nog plaats over? Maak het plaatje compleet met mandjes met uien, eieren en aardappelen.

Het balkon

Wie geen tuin tot zijn beschikking heeft, maar wel een balkon, creëert met een of meerdere standaards een extra stukje groen. Uw eigen tuintje op hoogte. Wat dacht u van potten met zelfgekweekte groenten? Of verse tuinkruiden, altijd bij de hand?

Het terras

Fleur uw terras op met kleurrijke eenjarigen op een standaard. Zo’n vrolijke etage met bloemen doet het altijd goed. En zijn de bloemen in het najaar uitgebloeid, stal er dan een aantal pompoenen op uit. Naast diverse plantenstandaarden, vindt u bij ons ook een uitgebreid aanbod van (planten-)tafels. Deze kunnen prima met elkaar worden gecombineerd.

Plaats voor een verrassend effect eens twee plantentafels op elkaar, bijvoorbeeld de ronde mozaïek bijzettafel, die ook nog in twee andere kleurstellingen verkrijgbaar is. Bezoek onze webshop via sierbetononline.nl en laat u inspireren!