Retourneren

Indien u niet tevreden bent met uw bestelling, dan kunt u deze uiteraard retourneren. Speciaal voor u op maat / op kleur / op lengte gemaakte producten (zoals raamdorpels, muurafdekkers, spekbanden, betonnen/betonlook/Concreo tafels/tafelbladen en Beton Ciré) zijn uitgesloten van het wettelijk herroepingsrecht en kunnen dus niet teruggestuurd worden. 

U heeft bij ons het recht de koop te ontbinden zonder opgaaf van reden gedurende maar liefst 100 dagen nadat u of een door u aangewezen derde persoon het product heeft ontvangen. U kunt de koop ontbinden door gebruik te maken van het formulier voor herroeping (klik hier) en dit binnen 100 dagen naar ons te verzenden. U kunt het formulier naar ons sturen via info@sierbetononline.nl of als bijlage via de contactpagina op www.sierbetononline.nl. U kunt het formulier ook direct bij het te retourneren product voegen.

Het geleverde dient in originele staat en originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk) retour gestuurd te worden. De kosten van de retourzending zijn voor de klant. Sierbeton Online geeft het totale aankoopbedrag terug inclusief de standaard verzendkosten, kosten gebruikte betaalmiddel, etc. Als u voor de heenzending voor een duurdere verzendmethode heeft gekozen, dan onze standaard verzendmethode, dan krijgt u enkel het bedrag van de standaard verzendmethode terug. We geven het totale aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping terug. Dit geldt niet voor orders waarvan een gedeelte wordt geretourneerd. 

Wij betalen u terug door het geld over te maken naar uw rekening, tenzij anders gewenst; in ieder geval zullen er geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Terug sturen kan o.v.v. Sierbeton Online te Nijverheidsweg 5, 5492NK in Sint-Oedenrode

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen wat het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
Zie ook onze voorwaarden.