Rubbertegels

Met rubberen tegels geeft u een strak uiterlijk aan uw tuin of terras. Rubbertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u ze kunt afstemmen op het uiterlijk van uw tuin of terras. Bovendien zijn rubberen tegels gemakkelijk te leggen en eventueel op maat te snijden met een stanleymes of zaag. Rubber vloertegels zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. De tegels zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Om de levensduur van de rubberen tegels te verlengen, kunt u deze...
Sorteren op:

Laagste prijsgarantie

Gratis achteraf pas betalen

100 dagen bedenktijd

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Met rubberen tegels geeft u een strak uiterlijk aan uw tuin of terras. Rubbertegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u ze kunt afstemmen op het uiterlijk van uw tuin of terras. Bovendien zijn rubberen tegels gemakkelijk te leggen en eventueel op maat te snijden met een stanleymes of zaag. Rubber vloertegels zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. De tegels zijn namelijk bestand tegen alle weersomstandigheden. Om de levensduur van de rubberen tegels te verlengen, kunt u deze regelmatig schoonmaken. Verder zijn onze rubbertegels ook natuurvriendelijk, aangezien ze hoofdzakelijk gemaakt zijn van gerecycled rubber. Rubberen tegels zijn dus een duurzame oplossing voor je tuin of terras. 

Rubber tegels voor speelplaatsen

Rubber tegels zijn uitermate geschikt als speelplaatstegels voor kinderen. Dankzij de veerbaarheid van de rubberen tegels bieden deze een uitstekende valbescherming. Op deze manier kunt u dus voorkomen dat een kind iets breekt of een blessure oploopt tijdens het spelen. Zo kunt u de rubber speeltegels rondom een klimrek of andere speeltoestellen leggen. Daarnaast zijn rubberen tegels ook fijn om op te zitten of met blote voeten overheen te lopen, doordat deze zacht aanvoelen.

Rubber vloertegels

Verder hebben rubberen tegels nog meer toepassingen. Zo zijn er rubber kunstgrastegels verkrijgbaar waarmee u gemakkelijk een kunstgrasveld in uw tuin aanlegt. Doordat rubbertegels erg licht van gewicht zijn, zijn ze ook ideaal voor op een dakterras of balkon. Daarnaast zijn rubberen tegels ook binnenshuis te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan trilling- en geluiddempende ondergrond voor de wasmachine, droger of centrifuge.

Betaalbare rubber tegels

Bent u op zoek naar rubbertegels om uw tuin, terras of balkon een strak uiterlijk te geven? Of heeft u rubber speeltegels nodig om uw kinderen veilig te laten spelen buiten? Dan kunt u rubberen tegels goedkoop bestellen in onze webshop. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment rubber vloertegels. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.