Sierkeien

Sierkeien geven door hun specifieke vorm en kleur een geheel eigen karakter aan uw tuin. Elke kei is uniek. Met natuursteen sierkeien als decoratie leveren wij een zeer breed assortiment in alle mogelijke kleuren en formaten. Van diverse kleuren breukstenen, grauwacke stenen, lavakeien, maaskeien tot moraine keien. Onze sierkeien worden altijd snel bij u thuis afgeleverd, waardoor u er snel mee aan de slag kunt.

Helaas bevat deze pagina geen resultaten / producten (meer).

Sierkeien voor iedere tuin

Sierkeien zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo kunt u de sierkeien uitkiezen die het beste bij de stijl van uw tuin passen. Zo kunt u bijvoorbeeld witte stenen nemen voor in een moderne tuin, maar ook rode lavastenen voor een robuuste uitstraling. Daarnaast kunnen sierkeien verschillende afmetingen hebben en heeft u de keuze uit ronde keien of grove keien. Zo hebben ronde keien een meer klassieke uitstraling en passen donkere sierkeien beter bij een moderne stijl.

Verschillende toepassingen

Met sierkeien kunt u alle kanten op. Zo kunt u deze gebruiken voor de aanleg van uw tuin. Voor een onderhoudsarme tuin kunt u bijvoorbeeld borders vullen met sierkeien. Dit geeft een strakke en moderne uitstraling aan uw tuin. Wanneer u een vijver heeft, kunt u hier ook sierkeien langs leggen. Dit geeft een erg natuurlijke uitstraling aan de vijver. Daarnaast kunt u sierkeien gebruiken voor het vullen van schanskorven. Schanskorven kunt u gebruiken als afscheiding van uw tuin, als tuinhaard of als zuilen. Daarnaast kunt u sierkeien ook gebruiken voor het maken van een stonewall. Hiermee heeft u een natuurlijke afscheiding van uw tuin en tegenwoordig een erg populaire oplossing in plaats van een stenen muur, hekwerk of schutting.

Sierkeien kopen

Bij Sierbeton Online kunt u terecht voor alle soorten sierkeien. Onze sierkeien zijn af te nemen per minikorf van 500 kg. De sierkeien worden bij u thuisbezorgd waardoor u er gelijk mee aan de slag kunt. Wilt u graag meer informatie over onze sierkeien, dan kunt u altijd contact opnemen met onze gespecialiseerde klantenservice.