Breedte

Gewicht

Kleur

Lengte

Dikte

Speeltoestellen en zandbakken

Sorteren op:
Speelhuis met ladder, glijbaan en schommels 480x440x294 cm hout

Speelhuis met ladder, glijbaan en schommels 480x440x294 cm hout

Deze UV-bestendige houten speelset met kleurrijke accessoires tovert de achtertuin om in een echte speeltuin. Deze hoogwaardige houten speelset is gemaakt van stevig, geïmpregneerd hout en stevig kunststof in felle kleuren. Hij bestaat uit een houten frame, een glijbaan, 2 schommels en wat klimmogelijkheden. Hierdoor kan dit uitgebreide speelhuis gebruikt worden om te klimmen, kruipen, verstoppen en glijden. Dankzij het geïmpregneerde hout is dit speelhuis extreem sterk, weerbestendig en gaat zeer lang mee. Vier handvatten geven extra veiligheid tijdens het klimmen. Ouders kunnen er daarom gerust op zijn dat hun kinderen op een hoogwaardige speelset spelen die voldoet aan de veiligheidsnormen. Het speelcentrum biedt meer dan genoeg ruimte om met vriendjes plezier te hebben van de speelkenmerken. Verander je achtertuin in een schitterende speeltuin met deze houten speelset! Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. Een hoogwaardige buiten speelset voor klimmen, kruipen, verstoppen etc.Materiaal: hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout (rot- en insecten bestendig)Een uitzonderlijk speeltoestel dat voldoet aan de laatste veiligheidsnormenTotale afmetingen: 480 x 440 x 294 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 220 cmEenvoudig te onderhouden en duurzaamInclusief:1 x houten toren1 x golvende glijbaan2 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x ladder met touw4 x comfortabele rode handgrepenWaarschuwing: dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.Waarschuwing: maximaal draagvermogen: 50 kg.Waarschuwing: alleen voor huishoudelijk gebruik.Waarschuwing: dit product is geschikt voor gebruik buitenshuis.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 856,99
Meer informatie
Speeltoestel met klimnet, glijbaan, schommels 560 x 440 x 294 cm hout

Speeltoestel met klimnet, glijbaan, schommels 560 x 440 x 294 cm hout

Met dit UV-bestendige houten speeltoestel met kleurrijke accessoires, kunt u van uw achtertuin een echte speeltuin maken. Deze hoogwaardige houten speelset is gemaakt van stevig, geïmpregneerd grenenhout en stevig kunststof in felle kleuren. Hij bestaat uit een houten frame, een glijbaan, een klimnet, 2 schommels en wat klimmogelijkheden. Hierdoor kan dit uitgebreide speelhuis gebruikt worden om te klimmen, kruipen en glijden. Dankzij het geïmpregneerde hout is dit speelhuis extreem sterk, weerbestendig en gaat zeer lang mee. Vier handvatten geven extra veiligheid tijdens het klimmen. Ouders kunnen er daarom gerust op zijn dat hun kinderen op een hoogwaardige speelset spelen die voldoet aan de veiligheidsnormen. Het speelcentrum biedt meer dan genoeg ruimte om met vriendjes plezier te hebben van de speelkenmerken. Verander je achtertuin in een schitterende speeltuin met deze houten speelset! Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden.Een hoogwaardige buiten speelset voor klimmen, kruipen, verstoppen etc.Materiaal: hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout (bestand tegen rotten en insecten)Een uitzonderlijk speelhuisje dat voldoet aan de laatste veiligheidsnormenTotale afmetingen: 560 x 440 x 294 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 220 cmEenvoudig te onderhouden en duurzaamInclusief:1 x houten toren1 x golvende glijbaan2 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x ruimte om te staan met klimnet en ladder1 x ladder met touw4 x comfortabele rode handgrepenWaarschuwing: dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.Waarschuwing: maximaal draagvermogen: 50 kg.Waarschuwing: alleen voor huishoudelijk gebruik.Waarschuwing: dit product is geschikt voor gebruik buitenshuis.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 905,99
Meer informatie
Speelhuis met glijbaan en ladder 237x60x175 cm FSC grenenhout

Speelhuis met glijbaan en ladder 237x60x175 cm FSC grenenhout

Met deze hoogwaardige TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van massief, FSC-gecertificeerd, groen geïmpregneerd grenenhout. Het houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de modernste veiligheidsstandaarden. Het speelhuis heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan en een ladder. Uw kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (FSC gecertificeerd) Rot- en insectbestendigAlgemene afmetingen: 237 x 60 x 175 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen en glijden, enz.Aantal gebruikers: 3Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x golvende glijbaan1 x schuine ladder2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 131,99
Meer informatie
Tuinschommel 154x139x180 cm FSC geïmpregneerd grenenhout

Tuinschommel 154x139x180 cm FSC geïmpregneerd grenenhout

Met deze hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde schommelset kan je je tuin veranderen in een fascinerende speeltuin voor je kleintjes! Deze schommel is gemaakt van massief, FSC-gecertificeerd, geïmpregneerd grenenhout en stevig kunststof, waardoor hij zeer sterk, weerbestendig en duurzaam is. De zitting van de schommel wordt aan het frame bevestigd met slijtvaste, metalen haken en verstelbare touwen. Ouders kunnen er gerust op zijn dat hun kinderen op een hoogwaardige schommel spelen die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. Houd er rekening mee dat hout een natuurlijk product is en oneffenheden kan vertonen. Voor montage is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn een gedeelte van de gaten voorgeboord en moeten andere gaten tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: grenenhouten (FSC-gecertificeerd, groen geïmpregneerd) frame en kunststof schommelzittingTotale afmetingen: 154 x 139 x 180 cm (B x D x H)Draagvermogen: 50 kgBestendig tegen rotten, weer en insectenDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenMet verstelbare schommeltouwenMet metalen hakenEenvoudig te monterenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 104,99
Meer informatie

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Speelhuis ladder, glijbaan en schommel 300x197x218 cm FSC hout

Speelhuis ladder, glijbaan en schommel 300x197x218 cm FSC hout

Met dit hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuis kan je je tuin veranderen in een fascinerende speeltuin voor je kleintjes! Het stevige frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd massief geïmpregneerd grenenhout. Het houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommels worden met slijtvaste metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders kunnen hun kinderen daarom zorgeloos laten spelen, helemaal omdat het speelhuis voldoet aan de meest actuele veiligheidsnormen. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een glijbaan, 1 schommel, een touwladder en enkele klimruimtes. Je kleintjes kunnen ook hun vrienden uitnodigen om mee te doen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 300 x 197 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Aantal gebruikers: 7Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)FSC-gecertificeerdKenmerken:2 x houten toren met dak1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x golvende glijbaan1 x touwladder1 x schuine ladder1 x klimwand met klimstenen2 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 267,99
Meer informatie
Speelhuis ladder, glijbaan en schommel 251x242x218 cm FSC hout

Speelhuis ladder, glijbaan en schommel 251x242x218 cm FSC hout

Met dit hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuis kan je je tuin veranderen in een fascinerende speeltuin voor je kleintjes! Het stevige frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd massief geïmpregneerd grenenhout. Het houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommels worden met slijtvaste metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders kunnen hun kinderen daarom zorgeloos laten spelen, helemaal omdat het speelhuis voldoet aan de meest actuele veiligheidsnormen. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een glijbaan, 1 schommel, een touwladder en enkele klimruimtes. Je kleintjes kunnen ook hun vrienden uitnodigen om mee te doen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 251 x 242 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Aantal gebruikers: 5Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)FSC-gecertificeerdKenmerken:1 x houten toren met daken1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x golvende glijbaan1 x touwladder1 x schuine ladder2 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 254,99
Meer informatie
Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 390x353x268 cm FSC hout

Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 390x353x268 cm FSC hout

Met dit hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuis kan je je tuin veranderen in een fascinerende speeltuin voor je kleintjes! Het stevige frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd, massief geïmpregneerd grenenhout. Het houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommels worden met slijtvaste metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders kunnen hun kinderen daarom zorgeloos laten spelen, helemaal omdat het speelhuis voldoet aan de meest actuele veiligheidsnormen. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een glijbaan, 2 schommels en enkele klimruimtes. Je kleintjes kunnen ook hun vrienden uitnodigen om mee te doen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 390 x 353 x 268 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Aantal gebruikers: 9Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)FSC-gecertificeerdKenmerken:1 x houten toren met daken (met huis en balkon)2 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x golvende glijbaan1 x schuine ladder1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 536,99
Meer informatie
Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 385x353x268 cm FSC hout

Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 385x353x268 cm FSC hout

Met dit hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuis kan je je tuin veranderen in een fascinerende speeltuin voor je kleintjes! Het stevige frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd massief geïmpregneerd grenenhout. Het houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommels worden met slijtvaste metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders kunnen hun kinderen daarom zorgeloos laten spelen, helemaal omdat het speelhuis voldoet aan de meest actuele veiligheidsnormen. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een glijbaan, 2 schommels en enkele klimruimtes. Je kleintjes kunnen ook hun vrienden uitnodigen om mee te doen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 385 x 353 x 268 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Aantal gebruikers: 8Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)FSC-gecertificeerdKenmerken:1 x houten toren met dak en balkon2 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x golvende glijbaan1 x schuine ladder1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 446,99
Meer informatie
Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 407x381x263 cm FSC hout

Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 407x381x263 cm FSC hout

Met dit hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuis kan je je tuin veranderen in een fascinerende speeltuin voor je kleintjes! Het stevige frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd massief geïmpregneerd grenenhout. Het houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommels worden met slijtvaste metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders kunnen hun kinderen daarom zorgeloos laten spelen, helemaal omdat het speelhuis voldoet aan de meest actuele veiligheidsnormen. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een glijbaan, 2 schommels en enkele klimruimtes. Je kleintjes kunnen ook hun vrienden uitnodigen om mee te doen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 407 x 381 x 263 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Aantal gebruikers: 7Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)FSC-gecertificeerdKenmerken:1 x houten toren (met dak)2 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x golvende glijbaan1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 464,99
Meer informatie
Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 471x356x265 cm FSC hout

Speelhuis ladder, glijbaan en schommels 471x356x265 cm FSC hout

Met dit hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuis kan je je tuin veranderen in een fascinerende speeltuin voor je kleintjes! Het stevige frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd massief geïmpregneerd grenenhout. Het houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommels worden met slijtvaste metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders kunnen hun kinderen daarom zorgeloos laten spelen, helemaal omdat het speelhuis voldoet aan de meest actuele veiligheidsnormen. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een glijbaan, 2 schommels en enkele klimruimtes. Je kleintjes kunnen ook hun vrienden uitnodigen om mee te doen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 471 x 356 x 265 mm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Aantal gebruikers: 9Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)FSC-gecertificeerdKenmerken:1 x houten toren met dak2 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x golvende glijbaan1 x schuine ladder1 x klimwand met klimstenenLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 457,99
Meer informatie

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Speelhuis met ladder, glijbaan en schommel 400x150x220 cm FSC hout

Speelhuis met ladder, glijbaan en schommel 400x150x220 cm FSC hout

Met deze hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van geïmpregneerd, FSC-gecertificeerd grenenhout. Het massief houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommel en de touwladder worden met slijtvaste, metalen haken aan het frame bevestigd en de handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders kunnen hun kinderen dus zorgeloos laten spelen, in een speelhuis dat voldoet aan de meest actuele veiligheidsnormen. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een glijbaan, een schommel en een touwladder. Je kleintjes kunnen ook hun vrienden uitnodigen om mee te doen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 400 x 150 x 220 cm (L x B x H)Duurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Aantal gebruikers: 5Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Eigenschappen:1 x houten toren met dak1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x golvende glijbaan1 x ladder2 x comfortabele handgrepenLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 234,99
Meer informatie
Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 242x237x218 cm hout

Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 242x237x218 cm hout

Met deze hoogwaardige TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van massief, FSC-gecertificeerd, groen geïmpregneerd grenenhout. Dit houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommel en touwladder zijn met slijtvaste, metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. Het speelhuis heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan, een schommel, een touwladder en een schuine ladder. Je kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 242 x 237 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmFSC-gecertificeerd houtDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x touwladder1 x golvende glijbaan1 x schuine ladder2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 209,99
Meer informatie
Speelhuis met glijbaan en ladders 237x168x218 cm FSC hout

Speelhuis met glijbaan en ladders 237x168x218 cm FSC hout

Met deze hoogwaardige TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van massief, FSC-gecertificeerd, groen geïmpregneerd grenenhout. Dit houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. Het touwladder is met een slijtvaste, metalen haak aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. Het speelhuis heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan, een touwladder en een schuine ladder. Je kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (rot- en insectenbestendig)Totale afmetingen: 237 x 168 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmFSC-gecertificeerd houtDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen en glijden, enz.Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x touwladder1 x golvende glijbaan1 x schuine ladder2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 193,99
Meer informatie
Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 286x237x218 cm hout

Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 286x237x218 cm hout

Met deze hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van geïmpregneerd, FSC-gecertificeerd grenenhout. Dit massief houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommel en touwladder zijn met slijtvaste, metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. Het speelhuis heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan, een schommel, een touwladder en 3 schuine ladders. Je kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (FSC gecertificeerd) Totale afmetingen: 286 x 237 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmRot- en insectbestendigDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x touwladder1 x golvende glijbaan2 x grote schuine ladder1 x kleine schuine ladder2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 260,99
Meer informatie
Speelhuis met glijbaan, schommel en ladder 238x228x218 cm hout

Speelhuis met glijbaan, schommel en ladder 238x228x218 cm hout

Met deze hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van geïmpregneerd, FSC-gecertificeerd grenenhout. Dit massief houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommel en touwladder zijn met slijtvaste, metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan, een schommel, een touwladder en een platform. Je kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te komen spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (FSC gecertificeerd) Totale afmetingen: 238 x 228 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmRot- en insectbestendigDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x touwladder1 x golvende glijbaan1 x platform2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 214,99
Meer informatie
Speelhuis met glijbaan en ladder 228x168x218 cm FSC hout

Speelhuis met glijbaan en ladder 228x168x218 cm FSC hout

Met deze hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van geïmpregneerd, FSC-gecertificeerd grenenhout. Dit massief houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De touwladder is met een slijtvaste, metalen haak aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan, een touwladder en een platform. Je kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te komen spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (FSC gecertificeerd) Totale afmetingen: 288 x 168 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmRot- en insectbestendigDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen en glijden, enz.Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x touwladder1 x golvende glijbaan1 x platform2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 199,99
Meer informatie

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 286x228x218 cm hout

Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 286x228x218 cm hout

Met deze hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde speelhuisset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van geïmpregneerd, FSC-gecertificeerd grenenhout. Dit massief houten speelhuis is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommel en touwladder zijn met slijtvaste, metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. De speelhuisset heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan, een schommel, een touwladder, 2 schuine ladders en een platform. Je kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te komen spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (FSC gecertificeerd) Totale afmetingen: 286 x 228 x 218 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmRot- en insectbestendigDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelhuisset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x touwladder1 x golvende glijbaan2 x grote schuine ladder1 x platform2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 256,99
Meer informatie
Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 242x237x175 cm hout

Speelhuis met glijbaan, ladders en schommel 242x237x175 cm hout

Met deze hoogwaardige, TÜV-gecertificeerde schommelset kan je je achtertuin in een spannende speeltuin veranderen voor je kinderen! Het stevige frame is gemaakt van geïmpregneerd, FSC-gecertificeerd grenenhout. De massief houten structuur is extreem sterk, weerbestendig en duurzaam. De schommel en touwladder zijn met slijtvaste, metalen haken aan het frame bevestigd en de kleurrijke handgrepen zorgen voor extra veiligheid. Ouders hoeven zich dus geen zorgen te maken wanneer hun kinderen spelen op een speelset die voldoet aan de meest recente veiligheidsstandaarden. De speelset heeft een massief houten frame, een golvende glijbaan, een schommel, een touwladder en een schuine ladder. Je kleintjes kunnen ook hun vriendjes uitnodigen om mee te spelen. Houd er rekening mee dat hout een natuurproduct is en onvolkomenheden kan vertonen. Bij het in elkaar zetten is een boor nodig. Om te zorgen voor een stevige constructie, zijn sommige gaten voorgeboord en moeten anderen tijdens het monteren geboord worden. TÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743Materiaal: massief, groen geïmpregneerd grenenhout (FSC gecertificeerd) Totale afmetingen: 242 x 237 x 175 cm (L x B x H)Lengte glijbaan: 175 cmRot- en insectbestendigDuurzaam en eenvoudig te onderhoudenEen hoogwaardige speelset voor klimmen, glijden, schommelen, enz.Maximaal gebruikersgewicht: 50 kg (per gebruiker)Kenmerken:1 x houten toren1 x schommel (met verstelbare schommeltouwen)1 x touwladder1 x golvende glijbaan1 x schuine ladder2 x comfortabele handgrepen1 x zandbakLet op: grondankers zijn niet inbegrepenTÜV-certificering:Dit product is getest door het erkende TÜV Rheinland laboratorium.Testnummer: 0000057743WAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 179,99
Meer informatie
Schommelset met glijbaan en 3 zitjes oranje

Schommelset met glijbaan en 3 zitjes oranje

Deze schommelset wordt het favoriete speelgoed van je kinderen als ze buiten zijn! Maximaal 3 kinderen kunnen tegelijkertijd schommelen terwijl ze genieten van een koel briesje of een warme zomerdag. Deze schommelset bestaat uit een stevig metalen A-frame met een enkele schommel, een face-to-face-schommel en een glijbaan met een lengte van 183 cm. Het face-to-face-schommelzitje is geschikt voor 2 kinderen tegelijkertijd. Dankzij het stevige stalen frame en de kunststof zitjes is de set extreem duurzaam en weerbestendig, terwijl hij ook eenvoudig te monteren is. De schommels en de glijbaan zitten goed vast aan de stang van het A-frame door middel van stevige beugels, bouten, haken en touwen. Ook is er een stabiele en stevige ladder die toegang biedt tot de glijbaan. De grondpennen en alle noodzakelijke montageaccessoires worden meegeleverd.Kleur: blauw, groen en oranjeMateriaal: staal en kunststofAfmetingen: 297 x 193 x 180 cm (B x D x H)Lengte van de glijbaan: 183 cmDiameter middenstang: 4,45 cmDiameter buis A-frame: 3,49 cmDiameter middenstang A-stang: 2,22 cmMaximale laadcapaciteit: 140 kgErgonomisch ontworpen schommelzitjeAanbevolen leeftijd: 3 - 10 jaarInclusief grondpennen en montageaccessoiresEenvoudig te monterenLevering bevat:1 x tandem-schommelzitje1 x enkele schommel1x glijbaan1 x frameWAARSCHUWING: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden.WAARSCHUWING: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik.WAARSCHUWING: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene.

€ 190,99
Meer informatie

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd