Tafels van hout en kunststof

Een tuintafel is onmisbaar wanneer u een tuin heeft. Een tuintafel heeft bij mooi weer namelijk allerlei verschillende toepassingen. Zo kunt u er lekker aan eten. Begin de dag met een ontbijtje in de buitenlucht voor een echt vakantiegevoel of organiseer een barbecue voor een avond gezelligheid met vrienden. Bent u ook op zoek naar een mooie tafel? Bij Sierbeton Online vindt u een ruim assortiment met verschillende tafels. Gaat u voor een kunststof tuintafel of een houten tafel? Of wilt u liever een picknicktafel? In onze webshop vindt u het allemaal.

Sorteren op:

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Kunststof tuintafels

Onze kunststof tuin tafels hebben een moderne look, zijn onverwoestbaar, minder zwaar dan beton en onderhoudsvrij. Ze zijn beschikbaar in drie kleuren, grijs, antraciet en bruin. Doordat ze niet zo zwaar zijn als beton, is deze tafel gemakkelijker te verplaatsen. Zo kunt u de tafel naar uw wens in de tuin neerzetten. Zet hem in de zon neer als u even wilt genieten van het mooie weer. En gaat u gezellig lunchen met het gezin, dan is een plek in de schaduw wellicht fijner. Onze kunststof tafels zijn ook perfect te combineren met bijpassende banken voor een complete set.

Houten tafels

Wilt u liever een houten tuintafel, dan hebben we daar ook genoeg keuze in. Een houten tafel geeft een warme uitstraling aan uw tuin. Daarnaast is hout een ontzettend stevig en duurzaam materiaal. Wanneer u een onbehandelde houten tafel heeft, dan zal deze door op den duur door invloeden van buitenaf verkleuren naar een blauw-grijze tint. Om deze vergrijzing tegen te kaan kunt u een beits of impregneermiddel gebruiken. Sommige tafels zijn vooraf al geïmpregneerd, waardoor u dit niet meer zelf hoeft te doen. Voor een langere levensduur van de houten tafel, kunt u deze in de winter binnen zetten.

Picknicktafels

Een picknicktafel is een houten tuintafel met vastzittende banken. Op deze manier vormt de picknicktafel een mooi geheel, waardoor deze een speelse en toch stoere uitstraling heeft. Vooral voor gezinnen met kinderen is een picknicktafel ideaal. Lekker met z’n allen aan de picknicktafel zitten om te eten, werken of spelen. U zult zich verbazen hoeveel mensen of kinderen er aan een picknicktafel passen, dus geen gedoe met tuinstoelen meer. Picknicktafels zijn er in verschillende afmetingen. Zo zijn er extra lange picknicktafels waar extra veel mensen aan kunnen zitten. Handig voor grote gezinnen of wanneer u vaak mensen over de vloer heeft. Bovendien zijn er speciale kinderpicknicktafels. De ideale plek voor uw kind om lekker buiten aan te zitten en te spelen.

Tuin tafels kopen

In onze webshop kunt u op uw gemak al onze tafels bekijken en vergelijken. Wanneer u uw favoriete tafel besteld heeft, wordt deze extra snel bij u thuisbezorgd. Heeft u nog vragen of wilt u advies over onze tafels? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen graag! Neem contact op via 085-303 8844 of info@sierbetononline.nl