TV-meubelen

Het perfecte tv meubel voor uw woonkamer De televisie vormt in menig woning een centrale plek in de woonkamer. Het is ‘s avonds vaak de plek waar het gezin omheen zit om televisie te kijken. Het feit dat de televisie zo’n centrale rol vormt zal niet iedereen blij mee zijn. De televisie is namelijk niet echt een fraai object in de woonkamer. Hoewel er verschillende designs televisies zijn, heeft toch elke televisie een groot pikzwart scherm. Overdag als de televisie uit is, dan is het...
Sorteren op:
Muurvitrine tv-meubel met LED-verlichting 5-delig zwart

Muurvitrine tv-meubel met LED-verlichting 5-delig zwart

Muurvitrine tv-meubel met LED-verlichting 5-delig zwartDeze complete set muurvitrines is een geweldige toevoeging aan uw woonkamer door uw ruimte te optimaliseren zonder stijl te hoeven inleveren. De set, bestaande uit een wandvitrine, een staande vitrine, 2 tv-kasten en een wandplank, biedt voldoende ruimte om uw multimedia apparaten, boeken en allerlei kleinere voorwerpen op te bergen. hij is ook ideaal voor het uitstallen van decoratieve objecten, fotolijsten en zelfs potplanten. De tv-kasten met roldeuren hebben voldoende ruimte om uw boeken, benodigdheden, dvd-speler, mediadragers, enz. goed georganiseerd te houden. De muurvitrine en de staande vitrine hebben 1 gedeeltelijk glazen deur en 3 planken, waaronder 1 glazen plank met energiezuinige witte LED-verlichting. Onze muurvitrine set is gemaakt van hoogwaardig spaanplaat met een mat witte afwerking en de hoogglans afwerking op de voorste panelen vergroot het moderne gevoel en de uitstraling van deze set, waardoor hij in elk interieur past. Montage is makkelijk. Bij de levering zijn ook montageaccessoires inbegrepen. Houd er rekening mee dat de tv-eenheid uit 2 kasten bestaat. Kleur: zwart en wit. Materiaal: spaanplaat. Inclusief witte LED-verlichting met stekker. Specificaties kast:. Totale afmetingen: 260 x 40 x 195 cm (B x D x H). 1 x muurvitrine: 60 x 33 x 103,5 cm (B x D x H). 1 x staande vitrine: 60 x 33 x 105,5 cm (B x D x H). 1 x grote tv-meubel: 120 x 39,5 x 34 cm (B x D x H). 1 x klein tv-meubel: 60 x 39,5 x 34 cm (B x D x H). 1 x wandplank: 90 x 20 cm (B x D). Dikte plank: 16 mm. Dikte glazen deur: 4 mm. Dikte glasplaat: 5 mm. Eenvoudig te monteren. Opmerking: de tv-eenheid bestaat uit 2 kasten.

343,62

Laagste prijsgarantie

Gratis achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Gratis achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Gratis achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Het perfecte tv meubel voor uw woonkamer

De televisie vormt in menig woning een centrale plek in de woonkamer. Het is ‘s avonds vaak de plek waar het gezin omheen zit om televisie te kijken. Het feit dat de televisie zo’n centrale rol vormt zal niet iedereen blij mee zijn. De televisie is namelijk niet echt een fraai object in de woonkamer. Hoewel er verschillende designs televisies zijn, heeft toch elke televisie een groot pikzwart scherm. Overdag als de televisie uit is, dan is het zwarte scherm niet altijd even aangenaam om tegenaan te kijken. Het is daarom dat u zich beter kunt focussen op de ruimte rondom de televisie, zoals een tv meubel.

Waarom een tv meubel?

Als u een mooi meubel heeft waar uw televisie op staat, dan zal de aandacht niet direct gericht zijn op de televisie, maar ook op uw mooie kast of meubel. Het meubel is daarom een goede afleider van dat lelijke zwarte scherm aan uw wand. U kunt natuurlijk ook voor een meubel kiezen in de vorm van een kast waarin de tv komt te staan. Als u er deurtjes voor heeft, is de televisie geheel buiten het zicht ontrokken. Maar naast de esthetische functie van tv meubels, is er ook de praktische functie. Een televisie moet natuurlijk iets hebben om op te staan. En ook als uw tv aan de wand hangt kan een meubel eronder of naast een goede functie hebben. Naast de televisie, heeft u vaak extra apparaten bij uw televisie staan, zoals de harde schijf, of de inmiddels klassieke dvd speler. Ook een eventuele subwoofer zal een plekje moeten krijgen, evenals uw collectie met dvd’s of video’s. In een meubel kunt u zowel de televisie als alle andere randapparatuur kwijt en u kunt er dikwijls de bedrading mooi uit zicht in wegwerken.

Een zwevende of staande tv meubel?

Heeft u de voorkeur voor een een zwevende meubel of een staande meubel? Beide types hebben hun eigen voor- en nadelen. Een zwevende meubel wordt aan de wand opgehangen en zal daardoor niet in contact komen met de vloer. Dit is esthetisch veel mooier, maar het is ook ontzettend praktisch. U kunt dan namelijk gewoon onder het meubel schoonmaken. Bij een staande meubel is het altijd lastig om onder schoon te maken. Deze meubels zijn normaliter al lager, dus rekent u maar niet op veel ruimte om er met een stofzuiger bij te kunnen. Met een zwevende meubel is dit probleem opgelost. Verder zal een zwevende meubel in een kleine ruimte ideaal zijn. Het zal de ruimte optisch groter maken. Waar u wel rekening mee moet houden bij een zwevend meubel, is de verwerking van de bedrading. Dit moet goed gebeuren, want draden die onder het meubel te zien zijn doen zeker afbreuk aan de gehele uitstraling van een zwevende tv meubel. Bij een staande meubel gaat het wat gemakkelijker om bedrading kwijt te kunnen. Ook als u regelmatig de televisie op een ander plek zet, is een staande tv kast gemakkelijker.

Waar aan denken bij aanschaf van een tv meubel?

De esthetische kant, de praktische kant, bij aankoop van een meubel voor uw televisie zijn er nog wel enkele zaken waar u rekening mee moeten houden.

De kijkhoogte

Een zeer belangrijk element aan uw meubel is de kijkhoogte. U wilt natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk televisie kijken. Daarbij mag de televisie niet te hoog staan, maar ook niet te laag. De meest ideale kijkhoogte is per persoon verschillend. Ieder heeft zijn of haar eigen hoogte dat prettig is om naar de televisie te kijken. De hoogte van het meubel is daar dan heel belangrijk bij. De meest gezonde kijkhoogte, waarbij u uw hoogte en nek niet hoeft te belasten is als de bovenrand ter hoogte van uw ogen staat.

Afmetingen

De afmetingen van het meubel zelf bepaald het algehele aanzicht op het meubel met televisie. Hoe groot uw meubel is, hangt vooral af van uw persoonlijke smaak. U kunt het meubel zo klein of zo groot krijgen als uzelf wenst. Maar toch is het raadzaam om de proporties goed in de gaten te houden. Een te kleine tv meubel in vergelijk met de grootte van het tv scherm doet het aanzicht geen goeds. Zorgt u er daarom voor dat de afmetingen van uw televisie het meubel niet overtreffen. Houdt altijd vrije ruimte over aan beide kanten van de televisie. Maar ook weer niet teveel, tenzij u deze lege ruimte opvult met accessoires.

Past alle apparatuur in het meubel?

Bij een televisie kan allerlei randapparatuur zitten die u goed kwijt moet kunnen in uw meubel. Heeft u veel verschillende apparatuur, zoals de harddisk, de dvd-speler en de subwoofer, houdt u daar dan ook rekening mee bij het aanschaffen van uw meubel. Schaf niet een te klein meubel aan zodat uw gehele kast volgepropt is met apparatuur. Hierdoor oogt het meubel kleiner dan dat het misschien is en is ook slordig om te zien. Het beste is het om apparatuur netjes verborgen achter een deurtje of in een lade te houden.

Verlichting rondom de televisie en het tv meubel

Met verlichting kunt u heel veel bereiken. Verlichting zorgt ervoor dat u veel aangenamer televisie kunt kijken, het is aangenamer voor uw ogen en tevens kunt u heel goed sfeerverlichting creëren. In sommige meubels zit verlichting geïntegreerd, maar als dit niet zo is bij uw meubel kunt u met led-strips gemakkelijk zowel sfeervol als effectieve verlichting verkrijgen.