Vuurtafels

Vuurtafels zijn aan een ongekende opmars bezig. En dat begrijpen, want wat is er nu fijner dan een mooie tafel, een gezellig vuurtje én warmte efficiënt combineren. Door deze combinatie heeft u alle ruimte om uw drankjes kwijt te kunnen, maar tevens een centraal warmteelement - zonder onderhoud - waardoor iedereen dezelfde warmte ervaart. En doordat de vuurtafels op gas werken, heeft u ook geen last van dampen zoals bij houtverbranding. U hoeft geen losse kachel of tuinhaard aan te schaffen en maakt efficient gebruik van de ruimte. En doordat het vuurtje centraal brandt is het ook nog eens heel erg gezellig. Wij hebben hieronder een selectie van de mooiste en kwalitatief beste vuurtafels voor u gemaakt.

Sorteren op:

Vuurtafel vierkant zwart-teak 90 x 90 x 35 cm

De vuurtafel rechthoek zwart-teak 90x90x35 cm is een van de industriële vuurtafels uit de collectie en is een sieraad voor je tuin. Dankzij zijn stoere aluminium onderstel en luxe teakhouten tafelblad past deze moderne terrasverwarmer helemaal in de tuin van nu. VeiligheidDe stijlvolle vuurtafel is voorzien van een ingebouwde gashaard van RVS en voldoet aan alle Nederlandse veiligheidsvoorschriften. Door middel van een elektrische ontsteking en een handige regelknop kun je binnen de korte keren genieten van een sfeervol vlammenspel en een heerlijke, ontspannen avond. Specificaties Industrieel design Creëert warmte en sfeer Stabiel onderstel van aluminium Doordat het tafelblad gemaakt is van natuurlijk materiaal kan de kleur afwijken van de foto De vuurtafel is ook verkrijgbaar in wit teak Voldoet aan de wettelijke Nederlandse veiligheidsvoorschriften en is KIWA-gecertificeerd. KIWA is een keurmerk dat gespecialiseerd is in kwaliteitsverklaringen onder andere voor producten uit de gas- en energiesector Eenvoudig te ontsteken door middel van een elektronische ontsteking Afhankelijk van hoe hoog je het vuur zet, zal de haard tussen de 8 en 12 uur branden In de box van de vuurtafel past een 5 kg BP gasfles De vuurtafel wordt geleverd met een gasslang van 120 cm, een RVS deksel en lavasteentjes De vuurtafel kan niet binnen gebruikt worden, er moet altijd een open gevel zijn voor voldoende zuurstofaanvoer (een buitenoverkapping is dus prima) Hout werkt, er kunnen dus scheurtjes ontstaan in het blad, dit geeft het uiteindelijk ook een mooi karakter.

 769,95
of  256,65 p/m

Onze vuurtafels kunt u hierboven eenvoudig bestellen. U kunt onze vuurtafels bovendien achteraf pas betalen zónder extra kosten. Wij bieden een ruime keuze in kleuren en designs, maar kwaliteit, gemak en uitstraling staan bij onze vuurtafels voorop. Wij wensen u veel plezier in uw tuin, met deze vuurtafels wordt het nog gezelliger en kunt u nog veel langer genieten van mooie dagen en avonden in uw tuin of van uw terras.