Wastafels

Wilt u uw badkamer op een stijlvolle en moderne manier inrichten? Gebruik dan een betonnen of natuursteen waskom in uw badkamer. Doordat u een waskom op een wastafelblad plaatst komt deze iets hoger te liggen dan een geïntegreerde wasbak.

Sorteren op:

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Ook achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Voordelen van waskommen

Wanneer u uw gezicht wilt afspoelen hoeft u minder voorover te bukken en spat er minder water op. Daarnaast behoudt u meer vrijheid om uw wasgelegenheid geheel naar uw eigen wens vorm te geven. Wij leveren u solide, onderhoudsvrije waskommen van beton en natuursteen. Met een waskom krijgt uw badkamer een klassieke- doch eigentijdse uitstraling. 

Wanneer maatwerk is vereist is dit geen enkel probleem. Onze professionele medewerkers en partners beschikken over de juiste kennis en jarenlange ervaring. Een groot gedeelte wordt bepaald door ons vakmanschap.

Waskommen kunnen worden geleverd in vele materialen zoals Basalt, China Blue, Cloud, Chrystal White en Shanxy Black. We hebben nagenoeg alle waskommen op voorraad. We leveren solide, onderhoudsvrije waskommen van topkwaliteit natuursteen.

Waskommen: Modern, onderhoudsvrij en oersterk


Al onze waskommen zijn zeer gemakkelijk te plaatsen. Tevens zijn de waskommen onderhoudsvrij en onverwoestbaar, waardoor ze zeer duurzaam zijn! U zult er dus jaren lang van kunnen genieten.

Waskommen zorgen voor een luxe en sfeervolle uitstraling in uw badkamer.

  • Iedere natuurstenen waskom is uniek in kleur en tekening van het materiaal.
  • Betonnen waskommen kunnen we uiteraard zo maken zoals u dat wilt. 
  • Robuuste en luxe uitstraling. Stijlvol, chique en eigentijds.
  • Geeft een luxe uitstraling aan uw toiletruimte

Waar wastafels voorheen voornamelijk waren ingebouwd in een badkamermeubel, zien we tegenwoordig dat er steeds vaker gekozen wordt voor een opbouw wastafel. Dit houdt in dat de wastafel een op zichzelf staand element vormt en bijvoorbeeld op het badkamermeubel geplaatst wordt. Natuurlijk kan een waskom ook op een plateau geplaatst worden of zelfstandig aan de badkamerwand opgehangen worden. In alle gevallen ben je ervan verzekerd dat de waskom opvalt als blikvanger in de badkamer. Daarnaast bieden waskommen een aantal voordelen. Extra ruimte in de badkamer en minder schoonmaakwerk door vaak de naadloze binnenwerken.

Dankzij de waskom een luxe uitstraling van badkamer of toilet

Een wastafel of badkamermeubel is onmisbaar in de badkamer. Dit is namelijk de plek waar je iedere ochtend én avond terugkomt om bijvoorbeeld je tanden te poetsen of te scheren. Zorg daarom voor een wastafel die past bij de badkamer en bij jouw smaak, zodat je iedere keer met plezier plaatsneemt aan de wastafel.

Waskommen hebben een luxe uitstraling en vormen een opvallend onderdeel in de badkamer. De kommen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen.

Wil je ook waskom plaatsen in de badkamer om een luxe accent toe te voegen aan deze ruimte? Bekijk dan de verschillende waskommen en wastafels om op zoek te gaan naar een waskom die past bij de stijl van uw badkamer. Alle waskommen van Sierbetononline.nl zijn eenvoudig online te bestellen en verkrijgbaar voor de laagste prijs.

Natuursteen en beton in jouw badkamer

Natuursteen is een bijzonder materiaal dat direct opvalt in de badkamer. Wanneer er gebruik is gemaakt van een bepaald soort natuursteen in de badkamer dan zal dit automatisch zorgen voor een luxe uitstraling in deze ruimte. Het voordeel is dat natuursteen bij verschillende stijlen past, zo kun je de moderne uitstraling benadrukken door het materiaal op de juiste manier te combineren met het sanitair

De rol van wastafels in de badkamer

Wastafels, opzetkommen of waskommen lijken niet zo'n belangrijk onderdeel van de badkamer, maar toch kan dit sanitair een grote invloed hebben op de sfeer en uitstraling van de badkamer. De wastafels en opzet kommen zijn namelijk verkrijgbaar in allerlei soorten materialen, vormen en afmetingen. Bij de verbouwing of renovatie van de badkamer wordt er vaak nagedacht over een bepaalde stijl die je wilt doorvoeren. Deze stijl kan niet alleen benadrukt worden met wandtegels en vloertegels, ook het sanitair zal bijdragen aan de gewenste sfeer. Wil je bijvoorbeeld een rustiek en warm karakter creëren in de badkamer, dan is sanitair van natuursteen een goede optie. Dankzij de natuurlijke materialen wordt een warme sfeer gecreëerd wat zorgt voor een unieke uitstraling in de badkamer.