Zuilen & Sokkels

Sorteren op:

Laagste prijsgarantie

Achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Hier vindt u verschillende soorten betonnen tuinbeelden zoals zuilen of sokkels. U kunt bij ons terecht voor betonnen pilaren, zuilen, sokkels en nog veel meer tuindecoratie van hoogwaardige kwaliteit. U kunt een zuil of sokkel gebruiken om een tuinbeeld op te zetten. Op deze manier staat het beeld wat hoger, waardoor deze nog beter tot zijn recht komt. In onze webshop vindt u alle zuilen en sokkels in alle soorten en maten. U vindt er dus altijd wel een die aansluit bij de stijl van uw tuin.

Tuinbeelden monteren op zuilen en sokkels

Wanneer u een zuil of sokkel gaat uitkiezen voor uw tuinbeeld, moet u erop letten dat de bovenkant van de sokkel groot genoeg is voor het tuinbeeld. Zo zijn er bijvoorbeeld lange, smalle sokkels verkrijgbaar waar u een klein tuinbeeld op kunt zetten, maar ook bredere sokkels waar een groter beeld op past. Daarnaast raden wij aan om het tuinbeeld op de sokkel te monteren. Op deze manier voorkomt u dat het tuinbeeld van de zuil af kan vallen door bijvoorbeeld een hevige storm. Door het tuinbeeld aan de sokkel te monteren, hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken.

Verschillende stijlen zuilen en sokkels

Zuilen en sokkels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Hierdoor is er altijd een zuil te vinden die past bij de stijl van uw tuin of balkon. Zo hebben wij klassieke sokkels met ornamenten in ons assortiment. Houdt u meer van een moderne stijl? Dan zijn er ook verschillende moderne zuilen verkrijgbaar met een strakke vormgeving. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende vormen. Zo zijn er ronde zuilen, vierkante zuilen of gewelfde zuilen. U kunt ook kiezen of u graag een sokkel met een ronde of een vierkante bovenkant wilt.

Betonnen sokkels en zuilen

Onze betonnen sokkels en zuilen zijn gemakkelijk in het onderhoud. Beton is namelijk een ontzettend sterk en duurzaam materiaal. Na verloop van tijd kan uw betonnen sokkel een beetje groenig verkleuren door alg. U kunt de betonnen zuil dan gemakkelijk schoonmaken met een harde borstel, water en eventueel een beetje chloor. Wanneer u uw betonnen sokkels en zuilen op tijd schoonmaakt, zullen ze eruit blijven zien als nieuw.

Zuilen en sokkels kopen

Bij Sierbeton Online vindt u verschillende zuilen en sokkels waarmee u uw tuin aankleedt. Bekijk op deze pagina kunt u ons gehele assortiment zuilen en sokkels. Deze worden altijd snel bij u thuisbezorgd. Heeft u nog vragen of wilt u advies van onze specialisten? Dan kunt u altijd  contact opnemen via 085-303 8844, info@sierbetononline.nl of via ons contactformulier.