Bloktreden en traptreden

Bloktreden en traptreden worden gebruikt voor het maken van een trapopgang bestaande uit losse traptreden, die op elkaar gestapeld worden. Dit wordt veel toegepast bij voordeuren en tuinen. U kunt de betonnen trap- en bloktreden in onze shop direct op de gewenste lengte bestellen als u doorklikt op één van onderstaande producten. De prijs wordt direct berekend en getoond, waarna u het product direct op maat kunt bestellen. 

Sorteren op:

Laagste prijsgarantie

Gratis achteraf pas betalen

100 dagen bedenktijd

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Hoogteverschil in uw tuin

Ligt uw voordeur hoger dan uw oprit, dan kunt u met bloktreden een mooie trapopgang maken naar uw deur. U kunt ervoor kiezen om rechte bloktreden te gebruiken of bloktreden met een hoek. Bovendien kunt u in uw tuin hoogteverschil toepassen voor een speels effect. Op deze manier is uw tuin niet één groot recht vlak, maar heeft u een tuin met veel meer dimensie. Hoogteverschil zorgt voor een ruimtelijk effect en meer sfeer in uw tuin. Om dit hoogteverschil te bewerkstelligen zijn bloktreden de ideale oplossing. U kunt zelf kiezen hoe hoog en hoe breed u de trap maakt. Voor ieders persoonlijke wens en smaak is er wel een oplossing.

Verschillende soorten traptreden

Onze betonnen traptreden hebben een robuuste uitstraling en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zo kunt u gaan voor standaard beton grijs, wat mooi afsteekt bij het groen van de planten in uw tuin. Of ga voor traptreden in wit of antraciet voor een andere sfeer en uitstraling van uw tuin. Naast betonnen bloktreden zijn er ook natuursteen traptreden verkrijgbaar. Deze geven een meer luxueuze uitstraling aan uw tuin. Beide materialen zijn winterhard en gemakkelijk in het onderhoud.

Traptreden en bloktreden kopen

Voor traptreden en bloktreden bent u bij Sierbeton Online aan het juiste adres. Mocht u toch vragen hebben over uw gewenste bloktreden of traptreden, dan kunt u altijd mailen of bellen met onze klantenservice, wij zitten voor u klaar. Wij bieden naast blok- en traptreden nog veel meer aanverwante producten, dus kijk gerust rond. Wij verwelkomen u graag als klant, net als de vele tevreden klanten die u voor gingen.