Veel van onze klanten kiezen om maatwerk te bestellen omdat ze speciale wensen hebben en binnen hun project een product op maat nodig hebben. Omdat de vraag zo groot was hebben we de mogelijkheid gecreëerd om direct online in onze shop producten op maat te bestellen.

U hoeft niet te wachten op een offerte en kunt u product direct online configureren en bestellen, met alle voordelen die we hierbij bieden, waaronder achteraf of in termijnen betalen (zonder extra kosten). Hier ziet u een overzicht van alle producten die op maat besteld kunnen worden. Het gaat om muurafdekkersraamdorpels, paalmutsenpenantafdekkerstrottoirbandenl-elementen, keerwandenspekbandenbetonblokkenbloktreden, jumboblokken, varkensruggen, projectbanden en lateien.

U kunt bij het configureren van producten kiezen uit diverse opties, waaronder:

  • Lengte: U geeft de lengte in en het systeem berekend automatisch de prijs op basis van die lengte, waarna u het product direct kunt bestellen.
  • Kleur: U kiest een kleur, bijvoorbeeld wit, grijs, antraciet of zwart. Indien van toepassing wordt de prijs aangepast en u kunt direct bestellen. 
  • Randdikte: Bij veel producten kunt u de randdikte aangeven, de prijs wordt weer aangepast en u kunt het product direct bestellen. 
  • Verstek: U kunt ervoor kiezen om wel of geen verstek toe te passen. Wij zorgen dat dit toegepast wordt op het product. 
  • Eindstuk: U kunt aangeven of het item een eindstuk moet zijn, zodat u bijv. u muurafdekker aan het einde op de juiste manier kunt gebruiken.
  • Waterhol: U kunt ervoor kiezen om een waterhol toe te passen voor de afwatering. Ook hier kunt u het product direct bestellen na het invoeren van uw keuze.

Indien u toch niet het gewenste product kunt configureren óf u heeft hulp of een offerte op maat nodig, neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.  

Andere zeer populaire producten

Niet alleen maatwerkproducten zijn populair. Ook onderstaande producten zijn op dit moment zeer populair en worden door onze klanten zeer regelmatig besteld. Uiteraard kunt u ook altijd via de navigatie of de zoekbalk zoeken naar producten waar u naar op zoek bent. Met onze 100-dagen retourgarantie, het Thuiswinkel Waarborg, de vele klanten die ons aanbevelen en achteraf betalen hoeft u zich geen zorgen te maken.