Wij hanteren een retourtermijn van 100 dagen i.p.v. de wettelijke 14 dagen, en dus heeft u bij ons maar liefst 100 dagen de tijd om te bedenken of u het product wilt behouden. Hierdoor weet u zeker weet dat u geen miskoop doet. Een fijn gevoel. 
Speciaal voor u op maat / op kleur / op lengte gemaakte producten (zoals raamdorpels, muurafdekkers, spekbanden, betonnen/Concreo tafels/tafelbladen en Beton Ciré) kunt u na het plaatsen van uw bestelling niet meer annuleren, aanpassen, retourneren of om een teruggave van uw geld vragen. Dit is omdat wij uw bestelling direct verwerken en in productie nemen, nadat deze bij ons is binnengekomen.  
Dit is conform de Richtlijn 97/7/EG van het Europees Parlement en de Raad van 20 mei 1997 betreffende de bescherming van de consument bij op afstand gesloten overeenkomsten.

Wij hanteren geen extra kosten voor de betaalmethoden die we u aanbieden. Wij bieden diverse betaalmogelijkheden aan en gebruiken het SSL certificaat, een extra beveiligde verbinding voor betalingen. U kunt bij ons betalen met iDeal, PayPal, Mister Cash, Afterpay (pas achteraf betalen, tot € 2.500), Creditcard (Visa en Mastercard), Vooruitbetaling/Overboeking, Betalen in 3 termijnen via In3 (bij bestellingen tussen de € 100,- en € 3.000,-) en per Voucher.

Wij streven naar tijdbesparing, gemak en snelheid voor onze klanten, zodat u niet hoeft te wachten en direct door kunt met uw werkzaamheden. Om die reden kunt u zelfs maatwerk en specifieke opties van een product direct bestellen in onze webshop, inclusief eventuele korting. U hoeft dus niet te wachten op een offerte die gemaakt moet worden. Mocht u er toch niet uitkomen, dan kunt u uiteraard altijd contact met onze klantenservice opnemen. 

Voor alle artikelen, die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Voor maatwerkproducten geldt uiteraard dat wij deze niet terug kunnen nemen, omdat deze speciaal voor u op maat zijn gemaakt en dus ook niet aan andere klanten verkocht kunnen worden. Natuurlijk mag u wel verwachten dat ook maatwerkproducten in orde zijn en geldt daarop de wettelijke garantie.

Wij hanteren lage prijzen door een efficiënte bedrijfsvoering. Mochten wij toch hoger geprijsd zijn dan andere partijen, geef het gerust aan ons door. Wij kunnen dan kijken of we het product voor dezelfde prijs kunnen leveren.

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen binnen 14 dagen inhoudelijk reageren. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/). Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Levertijden worden veelal per product getoond. Soms kan een levering sneller zijn dan vermeld, dat zullen we dan aan u communiceren wanneer u bestelt. Maatwerk en minder gangbare producten hebben veelal een langere levertijd. Ook door een uitzonderlijke situatie kan de levertijd langer worden. We proberen dit altijd tijdig te communiceren aan u.

De producten in ons assortiment worden (vanaf een bepaalde orderwaarde gratis) thuisbezorgd. De bezorging vindt plaats op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 8.00 en 18.00 uur. 
Er wordt met u gebeld en een afspraak gemaakt voor de daadwerkelijke bezorging, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Bij bestellingen boven de € 750 ex. BTW, dus € 907,50 incl. BTW is de verzending volledig gratis in Nederland en in Belgie gratis boven de € 1000 ex. BTW, dus boven de € 1.210,- incl. BTW. 
Door het vaak hoge gewicht, het feit dat we de producten goed beschermend verpakken, de grote afmetingen en vervoer wat vaak per vrachtwagen is moeten wij daaronder helaas verzendkosten hanteren. Extra kosten, zoals tunnelkosten en de overtocht per boot bij levering op de waddeneilanden worden achteraf gefactureerd.

De verzendkosten zijn als volgt opgebouwd

Verzendkosten bij orders onder € 250: € 65 in Nederland en € 75 in België. Inclusief BTW respectievelijk € 78,65 in Nederland en € 90,75 in België.Verzendkosten bij orders € 250- € 500: € 60 in Nederland en € 70 in België. Inclusief BTW respectievelijk € 72,60 in Nederland en € 84,70 in België.Verzendkosten bij orders € 500 - € 750: € 50 in Nederland en € 60 in België. Inclusief BTW respectievelijk € 60,50 in Nederland en € 72,60 in België.Verzendkosten bij orders € 750 - € 1000: € 40 in Nederland en € 55 in België. Inclusief BTW respectievelijk € 48,40 in Nederland en € 66,55 in België.Verzendkosten bij orders boven € 1000: Gratis verzending in Nederland en België.Verzendkosten voor beton/Concreo tafels zijn altijd € 200 in Nederland en € 300 in Belgie, inclusief BTW respectievelijk € 242,- in Nederland en € 363,- in België. De tafels worden dan niet alleen bezorgd, maar ook gemonteerd en geplaatst op de begane grond. Indien de tafel naar een bepaalde etage moet, dan kan dit, maar dient u zelf voor lift/kraan te zorgen. 

Afhalen is ook mogelijk en franco, maar dit geldt alleen voor de betonnen en concreo tafels. Deze zijn af te halen bij onze partner te Eck en Wiel. Als u voor deze optie kiest, dan krijgt u van ons bij de gereedmelding alle gegevens om de tafel af te halen. 

Bovenstaande verzendkosten gelden voor bezorging op de bezorgdag tussen 8-18 uur. Daarnaast is het nog mogelijk om een tijdsvak aan te geven. U kunt dan kiezen om uw bestelling af te laten leveren op de dag van bezorging tussen 8 en 9 uur (€ 35 extra, € 42,35 incl. BTW), tussen 8 en 10 uur (€ 30 extra,  € 36,30 incl. BTW) of tussen 8 en 12 uur (€ 20 extra, € 24,20 incl. BTW). 

Kleine en lichte bestellingen kunnen worden verstuurd per pakketdienst tegen pakkettarieven.

Gratis verzending boven € 1000 ex. BTW en dus € 1.210,- inclusief BTW in Nederland of België geldt niet voor extra grote en zware producten als betonplaten, betonblokken, jumboblokken en keerwanden. Verzendkosten zijn op aanvraag.