Brievenbussen

Post ontvangen we allemaal en het liefst in stijl en een brievenbus die past bij de woning. Het is moeilijk te zeggen wat de beste en mooiste brievenbus is, maar wat zeker is is dat ook de brievenbus een item is wat aandacht verdient en moet passen bij je woning. Iedereen heeft uiteraard andere eisen maar met een brievenbus van beton of natuursteen zit je altijd goed. Mooie, robuuste en duurzame bussen voor in de muur, naast de oprijlaan of bij de deur vindt u hieronder.

Sorteren op:

Laagste prijsgarantie

Achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Laagste prijsgarantie

Achteraf pas betalen

100 dagen retourgarantie

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Brievenbussen Beton

Brievenbussen van beton zijn er in diverse modellen en afmetingen. Betonnen brievenbussen zijn onverslijtbaar dankzij de verdichte samenstelling.

De brievenbus Block van beton in de kleur grijs of antraciet en bestaat uit 1 stuk. Deze is stijlvol en minimalistisch.

De Rondo is ook van beton en is robuust en apart. De brievenbus Modern is een moderne en eigentijdse bus met blauwsteen granulaten die strak afgelijnd is. Beiden bestaan ook uit 1 stuk.

De Plural is een eenvoudige, vlotte brievenbus die praktisch is in het antraciet en betongrijs zonder klep opgebouwd uit 2 delen. Een voet en een brievenbus. Door deze 2 delen is het mogelijk de brievenbus te gebruiken voor 1,2 of 3 eenheden door eenvoudig een extra bus te monteren.

Onze exclusieve brievenbussleuf van beton is zeer populair en wordt op maat gemaakt. Verkrijgbaar in grijs of antraciet. Houd wel rekening met de afmeting waaraan een brievenbus moet voldoen (in de lengte ten minste 265 mm en in de breedte 32 mm).

De brievenbus Tyro heeft een klassieker uiterlijk van glad sierbeton, strak afgelijnd en in grijsbeton of antraciet. Hij bestaat ook weer uit 1 stuk met blauwsteen granulaten.

Pakketbrievenbus

De Pakketbrievenbus is erin de kleuren antraciet of grijs beton. Hij is gegoten uit 1 stuk en weegt 120kg. Geschikt voor postpakketten van 38,5x29x13,5cm.

De grote voordelen van deze betonnen brievenbussen zijn een snelle montage en gemakkelijk zelf te plaatsen bijv. bij de voordeur, in de muur of vooraan in de tuin. Hij is ook gemakkelijk te onderhouden door af en toe eens af te borstelen met wat water. Dus genieten van een brievenbus zonder er onderhoud aan te hebben.

Brievenbussen natuursteen

Ook verkrijgbaar bij Sierbetononline.nl zijn natuurstenen brievenbussen. Deze inbouw natuurstenen brievenbussen zijn gemaakt van Basalt of China Blue. Wilt u een luxe uitstraling geven aan uw woning kies dan een brievenbus van natuursteen. Het voordeel van een natuurstenen brievenbus is dat het buiten op kleur blijft. De brievenbussen zijn geschikt voor plaatsing in de gevel. Kijk voor onder andere onderstaande modellen hieronder.

  • Brievenbus Correo Basalt
  • Brievenbus Sierra Basalt
  • Brievenbus Posta Basalt
  • Brievenbus Courrier Basalt
  • Brievenbus Sierra China Blue