Deurdorpels

U kunt hier deurdorpels beton en natuursteen, in diverse maten en kleuren bestellen. U kunt de betonnen en natuurstenen deurdorpels ook online direct op de gewenste lengte bestellen als u doorklikt op één van onderstaande producten. U kunt de lengte invoeren en de prijs wordt direct berekend en getoond, waarna u de deurdorpel direct online kunt bestellen. Een unieke optie die door veel van onze vaste klanten enorm gewaardeerd wordt.

Sorteren op:

Deurdorpels natuursteen - beton

Deurdorpels van natuursteen en beton voor binnen en buiten. Deze beton, basalt en cloud deurdorpels kunnen als binnendorpels worden toegepast als waterkering, bijvoorbeeld onder de deur van de badkamer of als overgang tussen twee verschillende vloeren. Buiten wordt de dorpel vaak als water- en luchtdichting bij de voor- en achterdeur toegepast, als onderdeel van een gevelelement. Onze deurdorpels van natursteen zijn van ongeëvenaarde klasse. Het is prachtig hoe de fossielen in het gesteente zichtbaar zijn. Een groot voordeel van zowel beton als natuur- of hardsteen is de degelijkheid, het is haast onverwoestbaar. Daarnaast is het ook een zeer duurzaam materiaal dat goed overweg kan met alle natuurelementen, en onder alle weersomstandigheden. Daarnaast is beton ook een materiaal dat in elke vorm gegoten kan worden.

Natuursteen en beton - ideaal voor uw deurdorpel

De juiste dorpel verhoogt de uitstraling van uw woning. Dankzij zijn tijdloze en natuurlijke uitstraling leent natuursteen of beton zich enorm goed voor de productie van allerhande dorpels. Omdat het makkelijk te onderhouden is het uiterst geschikt voor gebruik aan de binnen-en buitenzijde van uw woning. Het wordt dan ook dikwijls gebruikt voor deurdorpels en raamdorpels.