Impregneer

Impregneer wordt gebruikt om betonoppervlakken van bijvoorbeeld penantafdekkers, muurafdekkers en betonnen banken waterafstotend of waterdicht te maken. Bovendien zal er ook minder algen- en mosgroei op het beton plaatsvinden en is er vrijwel geen slijtage. Hierdoor blijft het beton langer mooi. Beton impregneer kan zowel op nieuw beton als op bestaand beton worden aangebracht. Bij Sierbeton Online kun je impregneer kopen in een fles van 0.5 en 1 liter of een kan van 5 liter. Beton...

Helaas bevat deze pagina geen resultaten / producten (meer).

Impregneer wordt gebruikt om betonoppervlakken van bijvoorbeeld penantafdekkers, muurafdekkers en betonnen banken waterafstotend of waterdicht te maken. Bovendien zal er ook minder algen- en mosgroei op het beton plaatsvinden en is er vrijwel geen slijtage. Hierdoor blijft het beton langer mooi. Beton impregneer kan zowel op nieuw beton als op bestaand beton worden aangebracht. Bij Sierbeton Online kun je impregneer kopen in een fles van 0.5 en 1 liter of een kan van 5 liter.

Beton impregneren

Beton impregneren is gemakkelijk zelf te doen. Bovendien is het ook nog eens een stuk voordeliger. Impregneer wordt meestal door vloeien of spuiten aangebracht. De impregneer is na het aanbrengen vrijwel onzichtbaar. Om zeker te weten dat u het hele oppervlak behandeld heeft, kunt u deze het beste in vlakken verdelen die u overlappend behandeld. Voordat u gaat impregneren is het belangrijk om het oppervlak goed schoon te maken. Daarnaast moet alles dat niet in aanraking mag komen met de impregneer, zoals kozijnen of planten, afgedekt worden. Om de impregneer aan te brengen kunt u bijvoorbeeld een kwast, verfroller of hogedrukspuit gebruiken. Nadat u het hele oppervlak geïmpregneerd heeft, moet u dit goed laten drogen. Het beton mag weer gebruikt worden wanneer de toplaag droog is.

Voordelen van impregneren

Door uw beton te impregneren investeert u in een langdurige oplossing om uw beton te beschermen. Hoewel beton een robuust materiaal is dat niet snel wordt aangetast door externe invloeden, kan het toch lijden onder krimpen, uitzetten, intrekkend vocht of de groei van algen of mos. Door uw betonnen elementen te impregneren voorkomt u dit soort problemen, waardoor u hier verder geen omkijken meer naar heeft.

Beton impregneer kopen

Wanneer u beton wilt gaan impregneren, kunt u de benodigde impregneer heel eenvoudig in onze webwinkel kopen. Houd rekening met een verbruik van 0.5 tot 1 liter per vierkante meter beton en 1 liter per vierkante meter natuursteen. Voor vragen of advies kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten door te bellen naar 085-303 8844, te mailen naar info@sierbetononline.nl of vul ons contactformulier in. Wij verwelkomen u graag als klant.