Jumboblokken en varkensruggen

Jumboblokken en varkensruggen van betonkunnen als decoratie maar ook als functioneel element gebruikt worden. Wij leveren ook betonblokken, betonbanden en schrikbanden, welke ook als beschermelementen gebruikt kunnen worden. Deze kunt u hier vinden.

Jumboblokken en varkensruggen als afzetting of decoratief
Uw tuin dient te worden voorzien van een prachtige inrichting, net zoals het interieur van de woning op de juiste manier dient te worden ingericht. Daarnaast dienen er in de tuin ook allerlei praktische opties te worden geplaatst waarmee u er bijvoorbeeld voor zorgt dat inbrekers buiten de deur blijven of dat uw erf op de juiste manier wordt afgescheiden. Daar kunt u jumboblokken, of ook wel varkensruggen genoemd, goed bij gebruiken.

Sorteren op:

De belangrijkste kenmerken van de jumboblokken of varkensruggen

Als u naar deze blokken kijkt, ziet u dat deze er stevig uitzien. Dat zijn ze ook. Ze zijn namelijk gemaakt van stevig beton. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen weer en wind en is de kans op schade erg klein. Dat is natuurlijk handig gezien de functie die ze voornamelijk hebben. Zo worden ze vaak ingezet als afscheiding of als middel tegen inbraak. De naam varkensruggen komt van de manier waarop de blokken zijn vormgegeven. Deze suggereren erg naar de ruggen van varkens.

Jumboblokken in verschillende soorten en maten

De blokken zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Zo zijn er de standaardsoorten die het meeste lijken op varkensruggen. Deze blokken zijn rond de 1 meter lang en 45 centimeter breed. Deze blokken worden voornamelijk gebruikt als afscheiding. De blokken zijn afgevlakt aan de onderkant waardoor ze stevig op de grond staan. Het is niet nodig om deze blokken nog extra te verstevigen, omdat ze mede dankzij hun gewicht goed in uw tuin op zijn plek zullen blijven staan.

Andere soorten jumboblokken

Naast deze varkensruggen, zijn er ook betonnen blokken te koop die aan de bovenkant iets schuin afgevlakt zijn. Deze blokken worden ook wel schrikblokken genoemd. Deze hebben als voornaamste functie om inbraak tegen te gaan. Door deze blokken te plaatsen, is het voor inbrekers of ongewenste bezoekers op uw erf niet makkelijk om direct door te rijden. Kenmerkend voor deze blokken is dat ze stevig zullen blijven staan omdat dit vrij zware blokken zijn. Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren zodat ze beter toepasbaar zijn bij de uitstraling van uw tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de opvallende kleur geel, maar ook voor standaard grijs of wit.

Stootbanden

Tot de jumboblokken behoren ook de stootbanden, waarmee u bijvoorbeeld een overgang kunt maken tussen het gazon en de autoweg. Door dit te doen, blijft uw gazon beter beschermd en ziet de afwerking van de tuin er mooier uit. Deze stootbanden hebben als eigenschap dat ze plat afgewerkt zijn aan de onderkant waardoor ze goed blijven liggen. Daarnaast zijn ze op een mooie manier rond afgewerkt aan de bovenkant. Ook deze blokken zijn te verkrijgen in de kleuren grijs en wit. Als u het echt groots aan wilt pakken, dan kunt u altijd nog kiezen voor de betonnen barrier. Dit is een zeer groot betonblok dat ideaal is om een afscherming ermee te maken. Door deze barrière te plaatsen, voorkomt u dat ongewenste bezoekers uw tuin in komen of dat uw project (bijvoorbeeld het aanleggen van een gazon) beschadigd raakt doordat bijvoorbeeld spelende kinderen een bal per ongeluk in de tuin schieten.

De belangrijke functies van jumboblokken

Jumboblokken kunnen worden gezien als een efficiënte oplossing voor het voorkomen van schade, maar ook dienen ze als inbraakpreventie. U kunt de betonblokken op de meest uiteenlopende locaties gebruiken. U kunt er ook mee voorkomen dat er iemand parkeert op een plek waar u dat liever niet wilt. Door middel van de opvallende kleur en vorm vallen de blokken extra goed op. Indien u het niet als een functioneel stuk wenst neer te zetten, dan kan het ook uitstekend dienen als een decoratief stuk.

Jumboblokken kopen bij Sierbetononline

We bieden u hier een groot aantal verschillende soorten jumboblokken aan die u aan kunt schaffen. Het aanbod is zeer gevarieerd zodat u de beste blokken uit kunt kiezen behorende bij het doel dat u voor ogen heeft. We zijn transparant naar u toe met betrekking tot de kosten die in rekening worden gebracht. We zorgen er ook voor dat we uw bestellingen zo spoedig mogelijk bij u bezorgen. Met betrekking tot levering zullen we vanaf het begin al een indicatie kunnen geven. Wanneer u namelijk uw producten in uw winkelmandje heeft geplaatst, krijgt u van ons een indicatie van de verwachte levertijd. We zijn echter wel afhankelijk van derde partijen en zullen hierdoor geen exacte levertijd kunnen doorgeven. Indien u nu nog geen keuze kunt maken, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we u kunnen adviseren en u uw vragen kunt stellen. Neem gerust contact op met onze vakkundige klantenservice.