SierbetonOnline.nl is al jaren hét adres voor producten voor bouw, verbouwing en inrichting. Ooit begonnen met beton, steen en hout maar inmiddels met 30.000+ uiteenlopende producten een enorm assortiment voor bouwen én wonen. Wij focussen op lage prijzen, hoge kwaliteit, snelheid en klanttevredenheid. Naast ons uitgebreide assortiment aan producten voor bedrijf, woning en tuin bieden wij ook vele manieren van veilig betalen. Bezorgen doen we veilig en snel, ook passen we zoveel mogelijk track & trace toe én stemmen we bezorgmomenten persoonlijk met u af. Zo weet u wanneer u uw bestelling kunt verwachten, wel zo fijn. Doordat we een eigen fabriek hebben kunt u veel van onze producten bovendien op maat bestellen, zelfs direct online door het opgeven van uw maatwerkopties in onze webshop. U ziet dan direct de prijs van het product in die configuratie en kunt het maatwerkproduct dan direct online bestellen en afrekenen (waarbij u ook achteraf en in termijnen kunt betalen). Verzending is gratis bij minimale orderwaarde. Dit komt omdat veel van onze producten erg groot en zwaar zijn, of goed verpakt moeten worden om beschadiging tegen te gaan. 

Wij willen onze klanten een positieve, voordelige, snelle en gemakkelijke ervaring bieden. Zodat u zo snel, goedkoop en gemakkelijk mogelijk kunt genieten van onze producten en uw huis, woning of bedrijf. Daar doen we het voor en dat is de reden dat duizenden particulieren en bedrijven ons al jaren weten te vinden én we goed beoordeeld worden. Mocht dit nog niet genoeg zekerheid bieden, dan zijn we ook nog lid van Thuiswinkel en hebben we het ThuiswinkelWaarborg. Ook hanteren we een retourtermijn van 100 dagen, wat uw laatste zorg als die er nog is, kan wegnemen.   

Ons verhaal

SierbetonOnline is in 2011 opgericht door 3 oprichters. De eerste oprichter heeft jaren ervaring in de beton- en steenwereld en merkte dat klanten op zoek waren naar andere manieren om producten te bestellen. De tweede oprichter had veel ervaring met transport, bestelprocessen en logistiek. De derde oprichter heeft jarenlange ervaring met e-commerce, het optimaliseren van online kanalen en het maken van websites en webshops. Samen zijn zij SierbetonOnline gestart op het moment dat zij ieder al ruim 10 jaar ervaring hadden in hun eigen vakgebied. Dit heeft geleid tot wat het nu is en SierbetonOnline is nog lang niet uit ontwikkeld. 

Inmiddels hebben we diverse collega’s aan onze organisatie weten te binden en zijn we bezig met interessante en waardevolle doorontwikkelingen van ons platform én onze producten. Want wij geloven erin dat de wensen en behoeften van onze klanten centraal stellen en continu kijken hoe we zaken kunnen verbeteren, plus de wil om de beste te willen zijn ons en onze klanten verder brengt. We staan daarom ook altijd open voor feedback en ideeën van onze klanten. 

Beton & steen

Beton en (natuur)steen zijn op vele manieren toepasbaar. Traditioneel wordt beton en (natuur)steen uiteraard veel toegepast in de bouw. Tegenwoordig zien we dat met name beton ook aan een opmars bezig is binnen interieurs, meubels en in vele accessoires. Iedereen kent inmiddels de mooie rauwe betonnen vloeren, aanrechtbladen, maar ook tafels, banken en stoelen van beton, of zelfs lampen en kasten. Beton mag ook steeds meer gezien worden, muren hoeven helemaal niet persé gestucd te worden. 
Wij vinden het pure, strakke en rauwe karakter van beton en (natuur)steen erg mooi en vinden het toepassen van dit materiaal in vele vormen een geweldige uitdaging. We genieten altijd enorm van het resultaat bij onze klanten. Daarnaast is het een product wat qua productie wel wat vereist van een organisatie. Daarnaast hebben mensen bij beton en steen vele vragen over aanpassingen, nieuwe vormen en afmetingen. Wij als bedrijf en onze fabrieken zijn perfect ingericht om juist om te gaan met deze complexiteit van het product, zowel bij het maken als het vervoeren, en vanuit een dergelijke uitdaging een mooi eindresultaat neer te zetten. Ons einddoel is om onze klanten positief te verassen en tevreden te stellen met onze producten.

Producten op maat bestellen

Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken kunt u in onze webshop bij veel producten een variabele gewenste lengte opgeven en opties als link/rechts en uitwendig/inwendig verstek en met/zonder eindstuk selecteren. De prijs van het product wordt aangepast op basis van uw voorkeuren, waarna u het product direct online kunt bestellen voor de getoonde prijs. Snel, helder en gemakkelijk dus, een unieke optie waar veel van onze klanten blij mee zijn.  

Veilig betalen

Bij Sierbeton Online kunt u betalen met de meest gangbare betaalmogelijkheden. Daarnaast betaalt u extra veilig omdat we in onze shop gebruik maken van het SSL certificaat. U kunt bij ons betalen via iDeal, Paypal, creditcard, AfterPay, in termijnen, overboeking/vooruitbetaling of Mister Cash. Uw bestelling wordt daardoor direct verwerkt. 

Bezorgen

De producten in ons assortiment worden thuis of op een andere gewenste locatie bezorgd. Over het algemeen duurt het leveren van een standaard product (geen maatwerk product waaronder ook producten die gemaakt worden op de gewenste lengte) aanzienlijk korter dan het leveren van maatwerk of productieproducten, omdat deze laatsten speciaal op bestelling gemaakt worden.
De producten worden vanwege het gewicht en de schadegevoeligheid veelal verstuurd per pallet en worden niet ter plekke geplaatst. De palletzendingen worden met een pompwagen gelost en op een goed te bereiken plaats neergezet. De pompwagen kan niet over gras of grind, graag hier rekening mee houden. Lossen op een andere plek, zoals oprit, tuin of tuinpad, is altijd ter beoordeling van de chauffeur. Houd er rekening mee dat er veelal gelost wordt door een vrachtwagen met een lange trailer of per bakwagen.

Wij rekenen verzendkosten om uw order in Nederland en België bij u thuis of op een door uw gewenste locatie te laten bezorgen. De verzendkosten zijn afhankelijk van de orderwaarde en deze kunt u hieronder vinden. Deze verzendkosten gelden niet voor extra grote en zware producten (bijv. jumboblokken, betonplaten, betonblokken en keerwanden). Extra kosten, zoals tunnelkosten en de overtocht per boot bij levering op de waddeneilanden, worden achteraf gefactureerd.

De verzendkosten zijn als volgt opgebouwd

  • Verzendkosten bij orders onder € 250: € 70 in Nederland en € 150 in België (ex BTW). 
  • Verzendkosten bij orders boven € 250: € 60 in Nederland en € 120 in België (ex BTW).
  • Verzendkosten voor beton/Concreo tafels zijn altijd € 200 in Nederland en € 300 in België (ex BTW). De tafels worden dan niet alleen bezorgd, maar ook gemonteerd en geplaatst op de begane grond. Indien de tafel naar een bepaalde etage moet, dan kan dit, maar dient u zelf voor lift/kraan te zorgen. 

Afhalen is ook mogelijk en franco, maar dit geldt alleen voor de betonnen en concreo tafels. Deze zijn af te halen bij onze partner te Eck en Wiel. Als u voor deze optie kiest, dan krijgt u van ons bij de gereedmelding alle gegevens om de tafel af te halen.

Kleine en lichte bestellingen kunnen worden verstuurd per pakketdienst tegen pakkettarieven.

Onze bedrijfsgegevens

Sierbeton Online (BIK Shopping BV)
Geelgors 30 
5492 PN St-Oedenrode (Dit is geen bezoekadres)
info@sierbetononline.nl
085 303 8844
KvK-nummer: 64115607
BTW-nummer: NL855528412B01