Categorieën
Filter

Prijs

U-elementen beton

U elementen of beton profielen zijn betonnen elementen in de vorm van de letter U. De U elementen zijn inzetbaar voor verschillende doeleinden binnen uw tuin. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig een afbakening of verhoging creëren binnen uw tuin. Ook kunt u een tafel, zitelement, opslagruimte voor haardhout of border voor bloem-of plantenbakken creëren. 

Sorteren op:

Laagste prijsgarantie

Gratis achteraf pas betalen

100 dagen bedenktijd

Aanbevolen door 95% van klanten

Thuiswinkel waarborg

Levermoment persoonlijk afgestemd

Wat zijn U-elementen?

U kunt er hierbij voor kiezen om de elementen in te graven, of om ze vrijstaand te houden. Dit is natuurlijk afhankelijk van hetgeen dat u wilt creëren met de betonnen elementen. De profielen zijn multifunctioneel en kunnen zowel los als aaneengeschakeld gebruikt worden. Los kunt u een zitelement maken en met 2 elementen kunt u een snel een mooie plantenbak maken.

Waarom beton u-elementen

Beton is ontzettend sterk, duurzaam en heeft karakter. De elementen bieden namelijk een robuuste en strakke uitstraling. De betonnen profielen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan, en gaan jarenlang mee.

Verder kunnen de elementen tegen een stootje en tegen veel druk. Wilt u zelf een keerwand aanleggen? Het aanleggen van een keerwand is nodig wanneer u bijvoorbeeld een vijver in uw tuin wilt.  Bij een keerwand is er sprake van veel druk. De U elementen van beton kunnen deze druk aan! 

Tuin vernieuwen

Bent u bezig met het opbouwen of renoveren van uw tuin of balkon? Het vernieuwen van uw tuin of het creëren van een nieuwe sfeer hoeft niet moeilijk te zijn. Wanneer u bijvoorbeeld hoogte creëert, zitelementen toevoegt of een opslagruimte voor haardhout maakt, zal uw tuin direct een volledig andere uitstraling krijgen.

U elementen bestellen

Wilt u online betonnen elementen bestellen voor in de tuin? Bekijk hier het volledige assortiment betonnen U elementen. Hieronder vindt u het volledige assortiment U elementen voor verschillende toepassingen binnen bijvoorbeeld uw tuin. Een U element is een multi-inzetbaar betonnen element voor in uw tuin of voor op het balkon. De goedkoopste betonelementen vindt u bij Sierbetononline.

Antraciet beton u-element

De betonnen elementen zijn leverbaar in het zwart, grijs en antraciet. Kant en klare betonnen U elementen kunt u snel, gemakkelijk en goedkoop online bestellen. De elementen worden vervolgens bij u thuisbezorgd. U hoeft dus geen rekening te houden met het tillen en vervoeren van de betonnen elementen. Bestellen is mogelijk per stuk of per pallet. Wanneer u per pallet besteld, ligt de prijs nog lager. Het is belangrijk om uw tuin of het bouwwerk vooraf goed te meten, zodat u precies weet hoeveel elementen u nodig heeft. Het zou namelijk zonde zijn als u te weinig besteld, waardoor u het bouwwerk niet direct af kan maken. Wanneer u te veel elementen zou bestellen, zou dit minder erg zijn. Er is namelijk zo veel mogelijk met de elementen, dat er altijd wel een goede manier is om de elementen in de tuin te verwerken.