Een pannenkoekenplant?

Steeds vaker siert een pannenkoekenplant het interieur. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze plant is eenvoudig in het onderhoud en ziet er ook nog eens onwijs leuk uit. Welke gaat u bestellen?

Een pannenkoekenplant zorgt voor frisse lucht in iedere ruimte

Niet alleen ziet deze kamerplant er grappig en vrolijk uit, de plant zuivert ook nog eens de lucht in de ruimte. U kunt de plant het beste op een plek in het licht zetten, maar let er wel op dat u de plant niet in de volle zon zet. Ieder week kunt u de pannenkoekplant een klein beetje water geven en u doet er goed aan om de pannenkoekplant iedere maand wat plantenvoeding te geven. Voordat u het weet is de plant uitgegroeid tot een echte eyecatcher.

Maak stekjes van de pannenkoekplant

U kunt jarenlang genieten van de pannenkoekplant, aangezien de plant zich ook uitstekend leent om te stekken. Binnen de kortste keren heeft u meerdere planten in huis staan, of u kunt iemand in uw omgeving verrassen met een klein plantje. Naast deze opvallende en eigenaardige plant, heeft u in de webshop van Sierbeton Online B.V. de keuze uit nog veel meer andere planten. Geef een groene twist aan uw interieur, geniet van schone lucht en creëer direct meer sfeer met de planten uit de webshop. Ook voor uw interieur is er meer dan genoeg keuze. Wilt u meer weten over een bepaalde plant of heeft u overige vragen, dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met ons.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook onze lookbooks voor inspiratie en toepassing van producten in huis, interieur, tuin, hotel, restaurant of kantoor.