Tuinbeelden - geef extra sfeer en karakter aan je tuin

De tuin is ook met zijn tijd mee gegaan. Waar vroeger deze plek meestal gewoon een stuk gras met wat bomen of struiken was, is de tuin tegenwoordig een verlengstuk van de woning. Extra leefruimte, maar dan in de buitenlucht. Prettiger kan het bijna niet. Ook al is ons klimaat niet altijd optimaal, er zijn genoeg mogelijkheden om toch zo vaak als u wilt in de tuin te zitten. Denk hierbij maar eens aan overkappingen, tuinkachels of fraaie en luxe tuinhuisjes. Genoeg opties dus om zoveel mogelijk van de buitenlucht te genieten. Natuurlijk wilt u net als binnen in uw huis ook in de tuin sfeer aanbrengen. Dit kan met goed uitgedachte beplanting, tegels, verlichting, tuinmeubels of tuinbeelden. Hoe leuk is het niet om die extra buitenruimte een bijzondere uitstraling te geven met een prachtig tuinbeeld?

Een tuinbeeld geeft sfeer

 Lekker relaxen op uw lounge set buiten, of ongedwongen eten met vrienden aan de tuintafel... De tuin is een ideale plek om te genieten van het buitenleven. Het is dan ook sfeer verhogend als u de tuin extra gezellig maakt. Een kale schutting kan hierbij een doorn in het oog zijn. Bij Sierbeton Online heeft u genoeg mogelijkheden om hier iets aan te doen. De prachtige tuinbeelden zijn er namelijk in verschillende uitvoeringen, zowel los staand als hangend. Er zijn tuinbeelden van onder andere dieren of Boeddha's die de schutting ineens een stuk leuker kunnen maken. U kunt hierbij kiezen om er een tuinbeeld voor te zetten, of een mooi tuinbeeld aan de schutting te hangen.

Een goede kwaliteit

Sierbeton Online heeft een ruime sortering op het gebied van tuinbeelden. Een tuinbeeld in de vorm van betonnen dieren, maar ook Boeddha's, busten, zuilen en zelfs fonteinen. De betonnen tuinbeelden zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zijn uitstekend geschikt voor tuindecoratie wat tegen onze verschillende weersomstandigheden moet kunnen. De tuinbeelden kunnen best tegen een regenbuitje. Detuinbeelden zijn gemaakt van beton, dit is een natuurproduct. Hierbij is het minder storend als de jaren gaan tellen en dit enigszins zichtbaar is. Door het weer en de UV straling zullen de tuinbeelden uiteindelijk iets vager worden van kleur, mede door de kalk uitbloei. U kunt er voor kiezen om de tuinbeelden te impregneren om dit langer tegen te houden. Door de aantrekkelijke prijs van de tuinbeelden, kunt u er ook voor kiezen om na een aantal jaren weer eens te kiezen voor een ander tuinbeeld.

Een tuinbeeld als blikvanger

Een tuinbeeld is er voor iedere smaak of stijl. Op onze overzichtelijke website kunt u op uw gemak eens rondkijken bij het uitgebreide assortiment. U kunt ideeën opdoen om dat lege plekje in de tuin leuk aan te kleden met een fraai tuinbeeld. Misschien bent u wel op zoek naar een mooie blikvanger voor de voortuin? Of meerdere tuinbeelden met een bepaald thema? Allemaal mogelijkheden waarmee u bij Sierbeton Online goed uit de voeten kunt. Met de tuindecoratie die u hier tegenkomt, kunt u uw tuin in één keer die bepaalde uitstraling geven waar u al een tijdje naar op zoek bent. Neem eens op uw gemak een kijkje en zie de verschillende soorten tuinbeelden die de sfeer in uw tuin kunnen verrijken.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook onze lookbooks voor inspiratie en toepassing van producten in huis, interieur, tuin, hotel, restaurant of kantoor.