Een rustgevende sfeer met waterornamenten

Wanneer je houdt van een rustgevende sfeer in de voor- en of de achtertuin, dan is een waterornament wellicht iets voor jou. Een waterornament is een heuse blikvanger voor in de tuin en ziet eruit als een tuinbeeld dat gemaakt is van natuursteen. Ondanks dat een waterornament eruit ziet als een tuinbeeld, zit er wel degelijk een verschil tussen beide tuinproducten. Het verschil tussen een waterornament en een standaard tuinbeeld is dat een waterornament gebruik maakt van water. Door middel van een pompje of een waterreservoir vloeit het water door het waterornament heen. Een pompje wordt over het algemeen het meest gebruikt bij een waterornament voor in de vijver. Het waterornament voor in de tuin maakt meestal gebruik van een waterreservoir. Beide manieren zorgen ervoor dat het water op een soepele manier door het ornament wordt gepompt

Stekkeraansluitingen

Over het algemeen ontvang je bij een waterornament twee verschillende stekkeraansluitingen. De één wordt gebruikt voor de pomp, terwijl de andere stekker wordt gebruikt voor de verlichting. Wanneer je een waterornament besteld die geen verlichting heeft dan gebruik je vaak maar één stekker. Doorgaans zijn deze snoeren enkele meters lang zodat je dit op een mooie manier kunt wegwerken. Het is vaak aan te raden om een betrouwbare buitenstopcontact te gebruiken voor het aansluiten van het waterornament. Hiermee voorkom je eventuele kortsluitingen en ongelukken.

Het kiezen van waterornamenten voor in de tuin

Wil jij een rustgevende sfeer creëren in de voor- of achtertuin? Bekijk dan direct ons assortiment in waterornamenten. Wij bieden een uniek assortiment aan van verschillende waterornamenten die gemaakt zijn van het mooiste natuursteen. Via de website kun je veilig en eenvoudig een bestelling plaatsen. Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met onze specialisten.

Een waterornament is een heuse blikvanger voor in de tuin en ziet eruit als een scheidingsmuur dat gemaakt is van natuursteen

Inspiratie nodig?

Bekijk ook onze lookbooks voor inspiratie en toepassing van producten in huis, interieur, tuin, hotel, restaurant of kantoor.