Waar kun je palissaden voor gebruiken?

Wat zijn palissaden?

Wil jij een omheining, border of afscheiding creëren in je tuin? Dan zijn palissaden het meest gekozen product voor deze taak. Zo kunnen palissaden voor beschutting zorgen, de zon en/of regen tegenhouden of zelfs het verkeer leiden. De Palissaden zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en zijn dus ideaal voor iemand die zijn eigen tuin wilt inrichten. Door de veelzijdigheid van de palissade worden ze ook vaak gebruikt bij parken, opritten en lange paden.

Verschillende soorten palissaden

Bij Sierbeton Online verkopen wij veel verschillende soorten palissaden, zo kan je bij ons terecht voor: duo of enkele palissaden, mini palissadebanden, rondo palissadebanden en palissadeblokken. Elk product heeft zo zijn voor- en nadelen maar heeft allemaal hetzelfde doel. 

De blokken zijn ideaal voor het creëren van een verhoogde border, zijn gemakkelijk te stapelen en zijn erg maatvast. Helaas zijn deze wel het meest verkleuringsgevoelig als de blokken niet vaak genoeg worden onderhouden en schoongemaakt.

De palissadebanden zijn erg divers, zijn altijd verkrijgbaar en hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarentegen heb je bij onze banden de meeste kans op beschadiging; maar met goed onderhoud en voorzichtig handelen komt dit vrijwel nooit voor.

Zo worden de blokken vaak gebruikt om hoogteverschillen te realiseren of bij het creëren van bloemborders. De banden en enkele palissaden worden gebruikt om uw tuin en landschap te verfraaien en beschermen.

Naast al onze betonnen palissaden verkoopt Sierbeton Online ook palissaden gemaakt van hout. Deze worden vaak gebruikt in klassieke tuinen en zorgen voor een natuurlijke uitstraling aan je omgeving. Houten palissaden zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te installeren. 

Verschillende kleuren Palissaden

Verder zijn onze palissaden verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. De kleur die je kiest is bepalend voor de uitstraling van je tuin of landschap, het is dus van belang dat je de juiste kleur kiest. 

Alle palissadebanden, enkele en duo palissaden zijn verkrijgbaar in zwart of bruin. De blokken daarentegen zijn te koop in zwart, grijs en grijs-zwart.

Inspiratie nodig?

Bekijk ook onze lookbooks voor inspiratie en toepassing van producten in huis, interieur, tuin, hotel, restaurant of kantoor.