Online aankopen - een oriëntatieproces

Online

Zin in een nieuw interieur? Bezig met een verbouwing of aan de slag in de tuin maar dien je nog het één en ander aan te schaffen voordat je aan de slag kunt? Online shoppen is niet meer weg te denken uit ons leven. Óók omtrent wonen. Shop relaxt vanuit je luie stoel of achter je desk. Zo gemakkelijk kan het zijn. Toch twijfels of kam je met de gedachte dat je het eerst wil hebben gezien met eigen ogen of gevoeld zoals veel consumenten nog steeds doen?

1 op de 5 mensen koopt online. Tegenwoordig zowel mannen als vrouwen. Een aantal jaar geleden was het nog vaak zo dat vrouwen shoppen en mannen de klussen. Deze lijnen zijn vervaagd en is hierin een verschuiving zichtbaar. Bij het opdoen van inspiratie tijdens de zoektocht naar een aan te schaffen interieurproduct blijft het oriënteren en vergelijken in diverse fysieke winkels nog altijd de meest favoriete inspiratiebron voor de Nederlandse consument. Maar hier zit verandering in omdat dit steeds makkelijker wordt online. Mede omdat we visueel steeds sterker worden producten goed weer te geven.

Bij ons zijn er klanten die laten zien hoe het product wat zij kochten is toegepast en eruit ziet. Dit zegt vaak veel meer dan een stockfoto of een foto van alleen het product waarbij er geen toepassing beschikbaar is. Deze foto's vind je hier.

Ingezonden foto's

Hieronder enkele uitgelichte foto's van onze klanten die verschillende producten aanschaften:

Traptreden, keerwand afgewerkt met Beton floor ciré

Een hele blije klant en wat ons betreft ook een schitterend resultaat. In bovenstaande foto heeft de klant gebruik gemaakt van betonnen traptreden & afgewerkt met beton-floor-cire wat gelijk is getrokken over de gehele vloer. Ook bij de trapleuning is gebruik gemaakt van keerwanden. Meer lezen over hoe keerwanden, ook wel l-elementen worden toegepast als trapleuning? Lees dan hier verder.

Bloembakken

Deze klant heeft bloembakken in een ietwat kleinere tuin geplaatst. Ga voor grote gebaren, grote vlakken voor een optisch ruimer gevoel. Juist door gebruik te maken van grote gebaren, in dit geval deze bloembakken. 

Beton-ciré

 

In deze ruimte is te zien dat er beton-ciré is toegepast op de wanden. Deze klant heeft gekozen voor beton-ciré compleet. Waterdichte Beton-Ciré. Ideaal voor deze kleedkamer waarbij praktisch voorop staat. Het gemak met schoonmaken en vocht, is dit het ideale product. Ook uitermate geschikt voor in de badkamer of keuken. 

Waterdichte Beton Ciré compleet per m², voor meubels, keukenbladen, badkamer, wand en vloer.

Online aankoop-tips:

  • Bestel samples of stalen wanneer je twijfelt over de kleur of het materiaal.
  • Bepaal je budget.
  • Kijk wat de bestel- en betaalmogelijkheden zijn.
  • Check het retourbeleid. Dit is voor maatwerk producten vaak net even anders. 

Stuur ook jouw mooie foto van het eindresultaat wat je bereikt hebt of de toepassing van een bij ons gekocht product. Mail deze dan naar info@sierbetononline.nl. Elke maand verloten wij €50,- shoptegoed onder alle inzendingen van die maand.

Wij zijn enorm nieuwsgierig en wie weet inspireer je andere online shoppers met het door jou bereikte resultaat!   

Inspiratie nodig?

Bekijk ook onze lookbooks voor inspiratie en toepassing van producten in huis, interieur, tuin, hotel, restaurant of kantoor.