Blog

Producten van beton voor de tuin - levenslang plezier

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning en daarmee een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Een tuin die aan uw wensen voldoet draagt dan ook in grote mate bij aan uw woongenot en is bepalend vo

Lees verder

Beton Ciré: toegankelijk, toepasbare betonlook

Met Beton-ciré creeër je gemakkelijk een betonenlook. De mogelijkheden zijn oneindig, zo laat Beton-ciré zich appliceren op de vloer, wanden en meubels.

Lees verder

Van keerwand tot L-Element

Beton is niet alleen trendy, maar ook ontzettend praktisch. Je vindt het in allerlei kleuren, maten en variaties.

Lees verder

5 Tips om planten te laten groeien met plantenbakken

Met deze 5 tips voor planten en plantenbakken op je balkon of in je tuin fleur je de buurt moeiteloos op en draag je ook nog eens je steentje bij aan een groenere en gezondere omgeving!

Lees verder

Ervaar de voordelen van kunstgras

Kunstgras is een goed alternatief voor echt gras. Met kunstgras heb je namelijk altijd een mooi groen gazon zonder dat je veel aan het onderhoud moet doen. Gras maaien, bemesten, besproeien en onkruid

Lees verder

De keuze voor raamdorpels

Je hebt misschien nooit stilgestaan bij de keuze voor een raamdorpel. Toch heb je hierbij een heleboel verschillende opties. Ontdek wat je wel en niet moet kiezen.

Lees verder

Veelgestelde vragen over muurafdekkers

Wanneer je een gemetselde muur hebt staan, is een muurafdekker ontzettend belangrijk. Daarom beantwoorden we hier een paar veel gestelde vragen over muurafdekkers.

Lees verder

Haardhout opslaan met U-elementen

Het aansteken van de haard in de winter of een knisperende vuurkorf op een zomeravond.. Een vuurtje geeft direct sfeer en heeft iets magisch.

Lees verder

Voeg Beton-Ciré toe aan je interieur!

Zie hoe een betonlook is gecreëerd door de applicatie van beton-cire.

Lees verder

De voordelen van prefab beton

Wat is prefab beton en wat zijn de voordelen? Geprefabriceerd beton of prefab beton is een bouw- of constructiemateriaal van beton of gewapend beton dat vooraf in vorm wordt gebracht i.p.v. op de bouw

Lees verder

Betonnen banken

Iedereen heeft ze wel eens zien staan, de zogenaamde parkparken van beton. Om uiteenlopende redenen zijn dit soort banken erg vaak zichtbaar in het straatbeeld.

Lees verder

Gevelversieringen

Gevelversieringen kunnen uit verschillende prefab betonnen elementen bestaan die het aanzicht van de gevel verfraaien. Zo zijn betonnen spekbanden die overlopen in een raamdorpel populair.

Lees verder