Blog

Blog

Ontdek de prachtige beton ciré look

Heb je nog ergens een (mid)dagje vrij en ben je in een creatieve bui? Wil je een metamorfose voor die oude eettafel of ga je het deze keer grootser aanpakken en ga je eindelijk de badkamer onder handen nemen? Kijk dan eens naar het product beton ciré badkamer.

Lees meer

L-Element

Beton is niet alleen hip, maar ook ontzettend praktisch. Je vindt het in allerlei kleuren, maten en variaties. Van toepassingen in huis voor de keuken – dat robuuste werkblad dat je op maat wilt gaan maken voor het aanrecht – tot elementen in de tuin of op je terrein. Het l-element beton is opnieuw ontdekt.

Lees meer

Ervaar de voordelen van kunstgras

Kunstgras is een goed alternatief voor echt gras. Met kunstgras heb je namelijk altijd een mooi groen gazon zonder dat je veel aan het onderhoud moet doen. Gras maaien, bemesten, besproeien en onkruid wieden is verleden tijd. Bovendien heb je met kunstgras geen last van gele of kale plekken. Geen wonder dus dat kunstgras steeds populairder wordt. Niet alleen zakelijk, zoals bij voetbalverenigingen, maar ook bij particulieren. Veel mensen hebben namelijk geen tijd of zin meer om hun tuin goed bij te houden. Daarom is kunstgras de ideale oplossing voor mensen die wel van een mooie groene tuin houden, maar niet met de nadelen opgescheept willen worden.

Lees meer

De vele toepassingen van betonblokken

Betonblokken komen in veel verschillende situaties van pas. Zo worden betonblokken vooral ingezet als wegversperring, maar ook om de veiligheid te vergroten. Deze kunnen allerlei verschillende vormen en maten hebben. Met betonblokken kun je gemakkelijk aangeven waar iemand niet of juist wel mag komen. We bespreken hier een aantal veel voorkomende betonblokken.

Lees meer

Waarom opsluitbanden onmisbaar zijn bij uw bestrating

Ken je dat? Je hebt een mooie oprit of tuinpad aangelegd dat er mooi strak uitziet. Maar na enige tijd ontstaan er toch weer kieren tussen de stenen, waardoor het er slordig uit gaat zien. Door opsluitbanden te gebruiken kun je dit voorkomen. Opsluitbanden zorgen er namelijk voor dat de bestrating wordt opgesloten, waardoor deze geen kant meer op kan. Gaten en kieren tussen de stenen of verzakking van de stenen is dan verleden tijd. Op deze manier blijft de bestrating er altijd mooi bij liggen en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Lees meer

Kleed je tuin aan met bloembakken

Met bloembakken kun je je tuin op een speelse manier aankleden. Het ziet er namelijk erg leuk uit om niet alleen maar planten en bloemen in de grond te hebben, maar ook in bloembakken op het terras. Ook wanneer je geen tuin hebt, zijn bloembakken de ideale oplossing om bijvoorbeeld je balkon groener te maken. Het is namelijk erg goed om veel groen om je heen te hebben. Planten en bloemen werken namelijk ontzettend rustgevend en hebben een positief effect op onze gemoedstoestand. Met bloembakken kun je alle kanten op.

Lees meer

Veelgestelde vragen over muurafdekkers

Wanneer je een gemetselde muur hebt staan, is een muurafdekker ontzettend belangrijk. Daarom beantwoorden we hier een paar veel gestelde vragen over muurafdekkers.

Lees meer

Zorg voor een goede fundering met betonpoeren

Ga je zelf iets bouwen? Bijvoorbeeld een terrasoverkapping in de tuin? Dan moet je rekening houden met de ondersteuning van het bouwwerk. Om te voorkomen dat het bouwwerk wegzakt in de grond of wegwaait bij een harde storm, moet je een fundering aanleggen. Deze fundering bestaat uit betonpoeren. Hoeveel poeren je nodig hebt en hoe groot deze moeten zijn, is afhankelijk van hoeveel gewicht deze moeten dragen.

Lees meer

De keuze voor raamdorpels

Je hebt misschien nooit stilgestaan bij de keuze voor een raamdorpel. Toch heb je hierbij een heleboel verschillende opties. We zullen daarom in deze blog stilstaan bij raamdorpels

Lees meer

Haardhout opslaan met u-elementen

Het aansteken van de haard in de winter of een knisperende vuurkorf op een zomeravond.. Een vuurtje geeft direct sfeer en heeft iets magisch. Om mooie vlammen te krijgen, zonder veel rook, is het belangrijk om te kiezen voor de juiste houtsoort met een goede vochtigheidsgraad. Stukken hout van ongeveer 7 cm dik en 35 cm lang branden het beste. 

Lees meer