Blog

Hieronder vind je inspiratie, toepassingen, advies en hulp m.b.t. de producten uit ons assortiment. Mocht je iets missen of een goed idee hebben voor interessante content, laat het ons gerust weten! Wij staan natuurlijk ook open voor gastbloggers indien je een interessante bijdrage kunt leveren. Mocht je als klant interessante content willen delen, laat het ons dan ook gerust weten. Wij worden continu positief verrast door de toepassingen en geweldige projecten van onze klanten en delen die inspiratie graag!

Blog - Inspiratie, advies, toepassingen en trends

U-element - Multi inzetbaar

Bouwen door te stapelen, zitten door de praktische u-vorm, leggen in een vierkant zodat deze dient als bak? Denk aan bloem- boombakken, een zandbak voor de kids, een waterelement voor waterplantjes of een fontein? De mogelijkheden zijn oneindig. Hoe zit het met je creativiteit? Limited? Hier een dosis inspiratie en tips&tricks met u-elementen:

Lees meer

Zwembad in de tuin

Bent u van plan om een zwembad te bouwen? Voorafgaand aan die frisse duik komt er van alles bij kijken. Allereerst natuurlijk het budget, de te bepalen vorm en welke opties zijn er o.a. om een zwembad af te werken zodat deze waterdicht is? Allemaal vragen die je jezelf afvraagt nadat er besloten is dat er een zwembad in de tuin komt, mag. Maar voorafgaand willen we onze ogen naturlijk de kost geven, dus is een dosis inspiratie natuurlijk geen overbodige luxe.

[Coverphoto via Pinterest]

Lees meer

Stapelblokken, meer dan alleen bestrating

Stapelblokken- of stenen en betonbielzen. Oneindig veel toepassingen mogelijk waardoor u oneindig veel kan variëren, dan deze alleen te verwerken als tuinbestrating. Neem de regie in handen. Wij bieden een breed aanbod aan stapelblokken aan in onze webshop, door deze ruime keuze is er altijd een stapelblok of stapelsteen passend bij uw woon/tuin stijl. Er is een verscheidenheid aan afmetingen, modullen, afwerking en kleur verkrijgbaar. Nu nog de nodige inspiratie... 

Lees meer

Beton Ciré: toegankelijk, toepasbare betonlook

Met Beton-ciré creeër je gemakkelijk een betonenlook. De mogelijkheden zijn oneindig, zo laat Beton-ciré zich appliceren op de vloer, wanden en meubels. Zo zijn er speciale sets voor de juiste toepassing. Een betonlook een grote klus? Met de juiste tips en inctructies voor applictie, veranderd u in een handomdraai naar een betonlook, passend in elke interieurstijl.

Lees meer

De lichtbron

De juiste verlichting is essentieel in een ruimte. Voor welke ruimte is het? Wat voor functie heeft de ruimte? Denk aan functies als werken, koken, ontspannen, slapen en lezen. En wat voor effect wilt u met de verlichting bereiken? Allerlei vragen die u zichzelf voorafgaand dient te stellen voordat u verlichting aanschaft. 

Lees meer

Geniet van je tuinhout

Hout leeft en heeft het ieder seizoen zwaar te verduren. Met name in de winter, maar ook van de brandende zon. Hoogste tijd om uw tuinhout te inspecteren. Plannen om uw tuin aan te leggen en hout toe te willen passen door bijvoorbeeld een houten vlonder of het aanschaffen van een carport of schuur? In deze blog leest u de tips en tricks voor uw tuinhout en willen we u inspireren.

Lees meer

30 handige bouw & interieur tips!

Gaat u verbouwen? Voor het beste resultaat en om vervelende situaties te voorkomen, hebben we 15 tips voor u om uw verbouwing zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen.

Gaat u uw huis, appartement of kantoor opnieuw inrichten of gaat u aan de slag met nieuwe woonproducten? Ook dan hebben we 15 speciale tips voor u. 

Veel succes! 

Lees meer

5 Tips om planten te laten groeien met plantenbakken

Met deze 5 tips voor planten en plantenbakken op je balkon of in je tuin fleur je de buurt moeiteloos op, heb je ‘s zomers veel verse, zelfgekweekte groenten te eten en draag je ook nog eens je steentje bij aan een groenere en gezondere omgeving!

Lees meer

Een pannenkoekenplant?

Wat een rare naam voor een plant, pannenkoekplant? Toch is deze plant, ook wel pannenkoekenplant genoemd, steeds vaker in interieurs te zien. En dat is niet voor niks. 

Lees meer

Over Home Meets Nature

A home without plants is just a house. Fraai je omgeving op met groen! En als dat dan ook nog vers van de kweker is. Ook wij bieden planten en producten online aan in onze webshop.

Lees meer

Betonbielzen, een multifunctioneel product

Betonbielzen zijn een ideaal multifunctioneel product dat over het algemeen wordt gebruikt bij het maken van duurzame plantenbakken. Echter is er nog veel meer mogelijk met betonbielzen. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden van het wonderproduct ‘betonbielzen’.

Lees meer

In de badkamer: beton-ciré

Beton-ciré is van oorsprong een ontwikkelde betonstuc door de Amerikaanse marine om rompen en dekken van oorlogsschepen te beschermen en waterbestendig te maken. In Frankrijk werdt deze stuc verfijnd en veelvoudig toegepast in interieurs. De letterlijke vertaling is ‘geweven beton’.

Door de toevoeging van een speciaal resin (kunsthars/sealer) aan het cement, bestaand uit zeer fijngemalen kiezelstenen en zand heeft het beton-ciré een enorme hardheid maar ook een hoge flexibiliteit. Door de toevoeging van een gewenste kleurstof is het kleurpalet oneindig. Het is op veel manieren te verwerken. 

Lees meer