Blog

Van keerwand tot L-Element

Beton is niet alleen trendy, maar ook ontzettend praktisch. Je vindt het in allerlei kleuren, maten en variaties.

Lees verder

Kleed je tuin aan met bloembakken

Met bloembakken kun je je tuin op een speelse manier aankleden. Het ziet er namelijk erg leuk uit om niet alleen maar planten en bloemen in de grond te hebben, maar ook in bloembakken op het terras.

Lees verder

Een rustgevende sfeer met waterornamenten

Wanneer je houdt van een rustgevende sfeer in de voor- en of de achtertuin, dan is een waterornament wellicht iets voor jou. Een waterornament is een heuse blikvanger voor in de tuin.

Lees verder

Online aankopen - een oriëntatieproces

Deze klanten gingen je voor met online aankopen uit onze shop. Benieuwd wat zij kochten en hoe dit werd toegepast?

Lees verder

Voeg zwart toe aan je badkamer

Zwart is makkelijk, absorbeert weinig licht en is in de badkamer een praktische keuze voor o.a badkameraccessoires. Een tijdloze kleur die zich moeiteloos laat combineren in uiteenlopende stijlen.

Lees verder

De groene esthetiek - interieur trends met planten

We zijn steeds bewuster gaan leven en zien dit in onze leef omgeving terug. Duurzaamheid is de blijvende trend.. En daarbinnen groeit het letterlijk, met planten. Kies voor groen, ga voor planten.

Lees verder

Trendkleur Tranquil Dawn 2020

De trendkleur Tranquil Dawn is uitgesproken en uitgeroepen tot de kleur van het jaar 2020.

Lees verder

We gaan naar binnen - woontrends herfst/winter

De herfst heeft zijn intrede gedaan en de winter die daar op volgt staat voor we het weten voor de deur. Tijd om uw interieur extra aandacht te geven omdat we naar binnen gaan.

Lees verder

Beton-Ciré in je interieur

Zie hoe een betonlook is gecreëerd door de applicatie van beton-cire.

Lees verder

Producten voor de tuin - ook in de winter!

Uw tuin is het verlengstuk van uw woning en daarmee een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving. Een tuin die aan uw wensen voldoet draagt dan ook in grote mate bij aan uw woongenot en is bepalend vo

Lees verder

De lichtbron

De juiste verlichting is essentieel in een ruimte. Voor welke ruimte is het? Wat voor functie heeft de ruimte? Denk aan functies als werken, koken, ontspannen, slapen en lezen. En wat voor effect wilt

Lees verder

De keuze voor raamdorpels

Je hebt misschien nooit stilgestaan bij de keuze voor een raamdorpel. Toch heb je hierbij een heleboel verschillende opties. Ontdek wat je wel en niet moet kiezen.

Lees verder